Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
Dada 40 min. střední
RYBÍ SALÁTY
Rybí salát z kyselých ryb
Dada 20 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Kroupová polévka se zeleninou
Dada 45 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Dušené hovězí na houbách
Dada 1 h. 40 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš z mangalici
Michal 3 h. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborák na plechu
Dada 60 min. střední
TĚSTOVINY
Šunkové fleky s cibulkou
Houbová smaženice z klouzků
Dada 30 min. střední
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z lesní houby kotrče kadeřavého
Telecí vývar se zeleninou
Dada 1 h. 50 min. střední
Hokkaido lečo
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Hrášková polévka se strouháním
Vánoční houbová polévka
TELECÍ MASO
Telecí játra na cibulce
Dada 20 min. střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Smetanový hrachový prívarok
Silvestrovská kapustnice
Dada 1 h. 30 min. střední
Kroupová baba s houbami
Dada 1 h. 30 min. vysoká
Telecí kostky na bílém víně
KACHNÍ MASO
Lokše plněné kachními játry
Dada — střední
Dušené zelí s tempehem
Michal 60 min. střední
Telecí guláš s bramborami
Kokosová dušená zelenina
HLAVNÍ JÍDLA
Paprikáš z lesních hub
Michal 40 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Zapékané plněné bedly
Dada 60 min. vysoká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Nakládaný Camembert s česnekem a cibulí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit