Národní kuchyně▼
Více▼
SLADKÁ JÍDLA
Pařené buchty
Jurgason 60 min. střední
Zobrazit recept
VEPŘOVÉ MASO
Čevapčiči v parním hrnci
Dada 40 min. nízká
RYBY
Mořský čert s hráškovým pyré
Zuzka 30 min. nízká
Filet z aljašské tresky na páře
KUŘECÍ MASO
Jednoduchá kuřecí prsa s brokolicí
Švestkové knedlíky se strouhankou
Elenka 1 h. 15 min. nízká
Živánská v parním hrnci
Dada 60 min. nízká
Tvarohové ovocné knedlíčky
Dada 45 min. střední
Mořský čert se zeleným pestem
TĚSTOVINY
Těstoviny se žampiony a tyrolskou šunkou
KRŮTÍ MASO
Krůtí kapsa v parním hrnci
Dada — nízká
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Čokoládová rýže v parním hrnci
Dada 50 min. nízká
Kuřecí prsa na ananasu s rozinkami a rýží
Pangasius na bambusových výhoncích
Dada 45 min. nízká
Pečená kuřecí stehna s mrkví a rozinkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízká
Křupavé kuře
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s použitím vývaru z parního hrnce
Dada 15 min. nízká
Krůtí prsa na kukuřici s hranolkami a brokolicí
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
Zuzka 40 min. nízká
Bramborové knedlíčky s "točeňákem"
Dada 60 min. střední
Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony
Zuzka 25 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová směs s brandy
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
Michal 45 min. střední
Domácí kynutý knedlík
Zuzka 50 min. nízká
Restované houby Shimeji Bunapi
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
Karbanátky z červeného zelí
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Mrkvový zákusek s tvarohem
Arašídové sendviče z listového těsta
Květák v mandžuské omáčce
Třešňová bublanina
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Makovo jablečný koláč
RIZOTO
Kuřecí rizoto
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Gratinované brambory
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit