Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Čevapčiči v parním hrnci
Dada 40 min. nízká
Zobrazit recept
SLADKÁ JÍDLA
Pařené buchty
Jurgason 60 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
Zuzka 40 min. nízká
Tvarohové ovocné knedlíčky
Dada 45 min. střední
Jednoduchá kuřecí prsa s brokolicí
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Čokoládová rýže v parním hrnci
Dada 50 min. nízká
Bramborové knedlíčky s "točeňákem"
Dada 60 min. střední
KRŮTÍ MASO
Krůtí kapsa v parním hrnci
Dada — nízká
Krůtí prsa na kukuřici s hranolkami a brokolicí
Kuřecí prsa na ananasu s rozinkami a rýží
Dada 60 min. nízká
Živánská v parním hrnci
Pečená kuřecí stehna s mrkví a rozinkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízká
Křupavé kuře
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Mořský čert se zeleným pestem
Zuzka 30 min. nízká
Pangasius na bambusových výhoncích
Dada 45 min. nízká
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Mořský čert s hráškovým pyré
Plněné kuřecí rolky v parním hrnci
Dada 1 h. 30 min. střední
TĚSTOVINY
Těstoviny se žampiony a tyrolskou šunkou
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová směs s brandy
Zuzka 25 min. nízká
Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony
Vepřové řízky se švestkovými povidly
Brokolicové knedlíčky s uzeninou v parním hrnci
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ROLÁDY
Štafetky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
Karbanátky z červeného zelí
Lité jablečné buchty
Restované houby Shimeji Bunapi
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Katův šleh - Kaťák
MASOVÉ POLÉVKY
Dršťková polévka
Telecí vývar se zeleninou
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit