Národní kuchyně▼
Více▼
SLADKÁ JÍDLA
Pařené buchty
Jurgason 60 min. střední
Zobrazit recept
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Dada 40 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Živánská v parním hrnci
Dada 60 min. nízká
Čevapčiči v parním hrnci
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Čokoládová rýže v parním hrnci
Dada 50 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s použitím vývaru z parního hrnce
Dada 15 min. nízká
Mořský čert se zeleným pestem
Zuzka 30 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na ananasu s rozinkami a rýží
KRŮTÍ MASO
Krůtí kapsa v parním hrnci
Dada — nízká
Krůtí prsa na kukuřici s hranolkami a brokolicí
Mořský čert s hráškovým pyré
Pangasius na bambusových výhoncích
Dada 45 min. nízká
Bramborové knedlíčky s "točeňákem"
Dada 60 min. střední
Jednoduchá kuřecí prsa s brokolicí
TĚSTOVINY
Těstoviny se žampiony a tyrolskou šunkou
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová směs s brandy
Zuzka 25 min. nízká
Pečená kuřecí stehna s mrkví a rozinkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízká
Tvarohové ovocné knedlíčky
Dada 45 min. střední
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
Zuzka 40 min. nízká
Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
Michal 45 min. střední
Švestkové knedlíky se strouhankou
Elenka 1 h. 15 min. nízká
Domácí kynutý knedlík
Zuzka 50 min. nízká
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Dada 1 h. 30 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
Květák v mandžuské omáčce
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pikantní lilková pasta
SLADKÉ SNÍDANĚ
Tvarohový trhanec
ZÁKUSKY
Dětské tiramisu
Karbanátky z červeného zelí
Kokosový krémeš
Krůtí špízy v alobalu
Šunkové fleky s cibulkou
Dýňové vafle
RYBÍ SALÁTY
Tuňákový salát
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit