Národní kuchyně▼
Více▼
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
Zuzka 30 min. nízká
Zobrazit recept
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
Michal 45 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Bramborové knedlíčky s "točeňákem"
Dada 60 min. střední
SLADKÁ JÍDLA
Pařené buchty
Jurgason 60 min. střední
Švestkové knedlíky se strouhankou
Elenka 1 h. 15 min. nízká
Domácí kynutý knedlík
Zuzka 50 min. nízká
Čevapčiči v parním hrnci
Dada 40 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na ananasu s rozinkami a rýží
Dada 60 min. nízká
Pečená kuřecí stehna s mrkví a rozinkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízká
Jednoduchá kuřecí prsa s brokolicí
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
Zuzka 40 min. nízká
Živánská v parním hrnci
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa na kukuřici s hranolkami a brokolicí
Dada — nízká
Krůtí kapsa v parním hrnci
Pangasius na bambusových výhoncích
Dada 45 min. nízká
Filet z aljašské tresky na páře
Mořský čert s hráškovým pyré
Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony
Zuzka 25 min. nízká
TĚSTOVINY
Těstoviny se žampiony a tyrolskou šunkou
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová směs s brandy
Tvarohové ovocné knedlíčky
Dada 45 min. střední
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Čokoládová rýže v parním hrnci
Dada 50 min. nízká
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Dada 1 h. 30 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s použitím vývaru z parního hrnce
Dada 15 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
Karbanátky z červeného zelí
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Makovo-jablečný koláč
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit