Národní kuchyně
Více
MASOVÉ POLÉVKY
Rychlá kuřecí polévka z parního hrnce
Dada 30 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Jednoduchá kuřecí prsa s brokolicí
Dada 40 min. nízká
SLADKÁ JÍDLA
Tvarohové ovocné knedlíčky
Dada 45 min. střední
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
VEPŘOVÉ MASO
Mäsovo-bramborové knedlíčky v parním hrnci
Dada — nízká
Pařené buchty
Jurgason 60 min. střední
Vepřové závitky (španělský ptáček) v parním hrnci
Dada 60 min. nízká
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Dada 60 min. střední
Čevapčiči v parním hrnci
Křupavé kuře
KRŮTÍ MASO
Krůtí kapsa v parním hrnci
Živánská v parním hrnci
Brokolicové knedlíčky s uzeninou v parním hrnci
Krůtí prsa na kukuřici s hranolkami a brokolicí
Uzené s hrachový pyré v parním hrnci
Vepřové řízky na bílém víně
Zuzka 50 min. nízká
Kuřecí prsa na ananasu s rozinkami a rýží
Kuřecí uzená stehna s hrachový pyré v parním hrnci
Plněné kuřecí rolky v parním hrnci
Dada 1 h. 30 min. střední
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
Zuzka 40 min. nízká
Pečená kuřecí stehna s mrkví a rozinkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízká
Bramborové knedlíčky s "točeňákem"
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
Michal 45 min. střední
Švestkové knedlíky se strouhankou
Elenka 1 h. 15 min. nízká
Kuřecí perkelt
Pečené kuře s rýží
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborové halušky - strapačky
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Tvarohovo-višňové řezy
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Ajurvédská polévka Kičadi
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Tvarohovo-meruňkové řezy
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ŠTRÚDLY
Tvarohovo-jablečný závin
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie