Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová šunka ze šunkovaru
Dada 2 h. 40 min. střední
Zobrazit recept
RYBY
Mořský čert s hráškovým pyré
Zuzka 30 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Špenát připravený z mrazeného špenátu
Dada 20 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Hovězí vývar
Michal 2 h. 30 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Celerovo-mrkvový salát se sýrem
Dada 30 min. nízká
Pečená marinovaná žebírka
Michal 1 h. 30 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Steaková omáčka se zeleným pepřem
Michal 10 min. nízká
Bramborový nákyp s masem
Dada 1 h. 30 min. střední
Vepřové závitky se sušenými meruňkami
Dada 60 min. střední
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
Zuzka 40 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí stehna na kysaném zelí
Dada 1 h. 10 min. nízká
Celerový salát s koňakem
Zuzka 45 min. nízká
Vepřové řízky se švestkovými povidly
Zeleninový salát s ovčím sýrem
Párty kuřecí stehna na jablkách s olivami
Zuzka 2 h. nízká
Kurkumové kuře
Dada 1 h. 40 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Bramboráky s pórkem
Telecí polévka
Dada 1 h. 15 min. střední
Dip s medvědím česnekem
Zuzka 10 min. nízká
POMAZÁNKY
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Dada 25 min. střední
Smažený kořen lotosu
Michal 40 min. nízká
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
Ondrej 30 min. střední
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečené přílohové zelí
Dada 50 min. střední
Pečená vepřová kýta
SUCHÉ PEČIVO
Ořechové štangle
Oříškové kuličky v pistáciích
SLADKÁ JÍDLA
Opekance - bobalky
Ořechová kolečka
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Bramborový vánoční salát
Karbanátky z červeného zelí
Vajíčková pomazánka
Indické máslové kuře
SLANÉ CHUŤOVKY
Párky v listovém těstě
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Pohanková ořechová kaše
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit