Národní kuchyně▼
Více▼
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
Zuzka 40 min. střední
Zobrazit recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Huspenina
Dada — střední
KUŘECÍ MASO
Kurkumové kuře
Dada 1 h. 40 min. střední
TELECÍ MASO
Telecí játra na cibulce
Dada 20 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Lečo s vejcem
Dada 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
Dada 60 min. střední
SLADKÁ JÍDLA
Kardamomový rýžový nákyp s jablky
Dada 1 h. 30 min. vysoká
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Pečený marinovaný králík s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
POMAZÁNKY
Jablečno-čokoládová pomazánka
Zuzka — nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Chřestová polévka s medvědím česnekem
Michal 30 min. nízká
Dýňová polévka se smetanou
Michal 40 min. nízká
Nakládané sýry s kořením Gyros
Dada — nízká
Nakládaný hermelín
Zuzka 20 min. nízká
Brambory zapečené s uzeným masem a kysaným zelím
Zuzka 60 min. nízká
Barevné masovo-zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízká
Provensálská rajčatová polévka s olivami
Dada 40 min. nízká
Kuřecí prsa v kari a zázvoru
Prokládané brambory
Dada 1 h. 20 min. střední
ZÁKUSKY
Ovocná rýže s pudinkem
Dada 2 h. střední
Hummus
Michal 1 h. 20 min. nízká
Bramboráky s pórkem
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí polévka
Dada 1 h. 15 min. střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dip s medvědím česnekem
Zuzka 10 min. nízká
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Dada 25 min. střední
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ROLÁDY
Štafetky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
SUCHÉ PEČIVO
Marcipánoví pavoučci
Katův šleh - Kaťák
Jednoduchá kuřecí polévka
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
Tvarohový koláč s mangem
Pečená kachna na pomerančích
Smažený kořen lotosu
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit