Národní kuchyně
Více
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Dada 2 h. 30 min. střední
Pečená kachna na pomerančích
Dada 2 h. nízká
Pečená kachní křídla
Dada — střední
Kachní prsa s vinnou omáčkou
Dada 35 min. střední
Pečená husí stehna
Zuzka 3 h. nízká
Pečená kachna na medu s hroznovou omáčkou
Dada — nízká
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
Dada 1 h. 50 min. střední
Vánoční kachna
Dada 3 h. nízká
Kachní prsa na hruškách
Dada 25 min. střední
Plněná kachna
Dada 3 h. střední
Kachní játra na hořčici
Letní pečená kachna se zeleninovým salátem
Lokše plněné kachními játry
Kachní játra v cibulové omáčce
Dada 40 min. střední
Žampiony plněné kachními játry
Zuzka 40 min. střední
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
Dada 30 min. nízká
Kachní prsa s ovocnou omáčkou
Dada 60 min. střední
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Michal 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Citronové řezy
Kávový zákusek
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná fazolová polévka
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Balkánský koláč z listového těsta
KOLÁČE
Tvarohový sypaný koláč
Křehký tvarohový šnek
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Česneková polévka s bramborami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit