Národní kuchyně▼
Více▼
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Dada 2 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
Pečená kachní křídla
Dada — střední
Kachní prsa s vinnou omáčkou
Dada 35 min. střední
Pečená husí stehna
Zuzka 3 h. nízká
Kachní játra v cibulové omáčce
Dada 40 min. střední
Lokše plněné kachními játry
Kachní játra na hořčici
Plněná kachna
Dada 3 h. střední
Pečená kachna na pomerančích
Dada 2 h. nízká
Kachní prsa na hruškách
Dada 25 min. střední
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
Dada 1 h. 50 min. střední
Vánoční kachna
Dada 3 h. nízká
Letní pečená kachna se zeleninovým salátem
Pečená kachna na medu s hroznovou omáčkou
Dada — nízká
Žampiony plněné kachními játry
Zuzka 40 min. střední
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
Dada 30 min. nízká
Kachní prsa s ovocnou omáčkou
Dada 60 min. střední
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Michal 30 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
ZÁKUSKY
Citronové řezy
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
VEPŘOVÉ MASO
Zapékané plněné bedly
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
Mrkvový zákusek s tvarohem
Karbanátky z červeného zelí
Květák v mandžuské omáčce
KOLÁČE
Pěnový jablečný koláč
Pudinková vosí hnízda
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit