Národní kuchyně▼
Více▼
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Dada 2 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
Pečená kachní křídla
Dada — střední
Pečená husí stehna
Zuzka 3 h. nízká
Pečená kachna na pomerančích
Dada 2 h. nízká
Kachní játra v cibulové omáčce
Dada 40 min. střední
Letní pečená kachna se zeleninovým salátem
Kachní prsa s vinnou omáčkou
Dada 35 min. střední
Pečená kachna na medu s hroznovou omáčkou
Dada — nízká
Kachní játra na hořčici
Lokše plněné kachními játry
Kachní prsa s ovocnou omáčkou
Dada 60 min. střední
Plněná kachna
Dada 3 h. střední
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
Dada 1 h. 50 min. střední
Kachní prsa na hruškách
Dada 25 min. střední
Žampiony plněné kachními játry
Zuzka 40 min. střední
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
Dada 30 min. nízká
Vánoční kachna
Dada 3 h. nízká
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Michal 30 min. střední
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Banánovo-čokoládové kostky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Makový cheesecake s mascarpone
Andělský zákusek s čokoládovým likérem
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
OMÁČKY A PRÍVARKY
Sladkokyselá fazolová omáčka s bramborami
SUCHÉ PEČIVO
Kokosové bambulky
KUŘECÍ MASO
Barevné masovo-zeleninové soté
Cuketové brambory s medvědím česnekem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit