Národní kuchyně▼
Více▼
KACHNÍ MASO
Pečená kachna na pomerančích
Dada 2 h. nízká
Zobrazit recept
Kachní játra na hořčici
Dada 35 min. střední
Lokše plněné kachními játry
Dada — střední
Kachní játra v cibulové omáčce
Dada 40 min. střední
Kachní prsa s vinnou omáčkou
Letní pečená kachna se zeleninovým salátem
Dada 2 h. 30 min. střední
Kachní prsa s ovocnou omáčkou
Dada 60 min. střední
Pečená kachna na medu s hroznovou omáčkou
Dada — nízká
Pečená kachní křídla
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Plněná kachna
Dada 3 h. střední
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
Dada 1 h. 50 min. střední
Žampiony plněné kachními játry
Zuzka 40 min. střední
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
Dada 30 min. nízká
Kachní prsa na hruškách
Dada 25 min. střední
Vánoční kachna
Dada 3 h. nízká
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Michal 30 min. střední
Pečená husí stehna
Zuzka 3 h. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
VEPŘOVÉ MASO
Plněné zelné listy
ROLÁDY
Štafetky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
MUFFINY
Halloween muffiny
Restované houby Shimeji Bunapi
MASOVÉ POLÉVKY
Frankfurtská polévka
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
Kroupová baba s uzeným a houbami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit