Národní kuchyně▼
Více▼
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Dada 2 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
Pečená kachní křídla
Dada — střední
Pečená husí stehna
Zuzka 3 h. nízká
Kachní játra na hořčici
Dada 35 min. střední
Kachní prsa s vinnou omáčkou
Pečená kachna na pomerančích
Dada 2 h. nízká
Kachní játra v cibulové omáčce
Dada 40 min. střední
Kachní prsa na hruškách
Dada 25 min. střední
Letní pečená kachna se zeleninovým salátem
Plněná kachna
Dada 3 h. střední
Kachní prsa s ovocnou omáčkou
Dada 60 min. střední
Pečená kachna na medu s hroznovou omáčkou
Dada — nízká
Žampiony plněné kachními játry
Zuzka 40 min. střední
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
Dada 30 min. nízká
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
Dada 1 h. 50 min. střední
Lokše plněné kachními játry
Vánoční kachna
Dada 3 h. nízká
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Michal 30 min. střední
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Obliž prst
Citronové řezy
SLANÉ CHUŤOVKY
Sýrová roláda
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Brynzové pagáče
Květák v mandžuské omáčce
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkovo-bramborový prívarok
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
BÁBOVKY
Skořicová bábovka s jablky
KOLÁČE
Jemný dýňový koláč se skyrem
Tvarohový krémeš
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit