Národní kuchyně
Více
KACHNÍ MASO
Pečená kachní křídla
Dada — střední
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
Dada 1 h. 50 min. střední
Kachní játra na hořčici
Dada 35 min. střední
Lokše plněné kachními játry
Kachní prsa s ovocnou omáčkou
Dada 60 min. střední
Letní pečená kachna se zeleninovým salátem
Dada 2 h. 30 min. střední
Kachní prsa na hruškách
Dada 25 min. střední
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Kachní prsa s vinnou omáčkou
Pečená kachna na medu s hroznovou omáčkou
Dada — nízká
Pečená husí stehna
Zuzka 3 h. nízká
Plněná kachna
Dada 3 h. střední
Kachní játra v cibulové omáčce
Dada 40 min. střední
Pečená kachna na pomerančích
Dada 2 h. nízká
Žampiony plněné kachními játry
Zuzka 40 min. střední
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
Dada 30 min. nízká
Vánoční kachna
Dada 3 h. nízká
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Michal 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Prošívaná deka
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Nanukové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Hruškový koláč s pudinkem
Tvarohovo-kakaový koláč
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit