Národní kuchyně▼
Více▼
KACHNÍ MASO
Kachní játra v cibulové omáčce
Dada 40 min. střední
Zobrazit recept
Kachní játra na hořčici
Dada 35 min. střední
Lokše plněné kachními játry
Dada — střední
Pečená kachna na medu s hroznovou omáčkou
Dada — nízká
Žampiony plněné kachními játry
Zuzka 40 min. střední
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
Dada 30 min. nízká
Letní pečená kachna se zeleninovým salátem
Dada 2 h. 30 min. střední
Kachní prsa s ovocnou omáčkou
Dada 60 min. střední
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
Dada 1 h. 50 min. střední
Pečená kachní křídla
Kachní prsa na hruškách
Dada 25 min. střední
Kachní prsa s vinnou omáčkou
Vánoční kachna
Dada 3 h. nízká
Plněná kachna
Dada 3 h. střední
Pečená kachna na pomerančích
Dada 2 h. nízká
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Michal 30 min. střední
Pečená husí stehna
Zuzka 3 h. nízká
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
SUCHÉ PEČIVO
Kokosové bambulky
Londýnské štangličky
Ořechová kolečka s čokoládovým krémem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
CUKROVINKY
Karamelovo-ořechové šišky
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
KUŘECÍ MASO
Jednoduchá kuřecí prsa s brokolicí
Brynzové vánoční pečivo
ŠTRÚDLY
Makovo-višňový štrúdl z listového těsta
KOLÁČE
Štědrák
SLANÉ PEČIVO
Racio cookies s kakaem
Kaštanovo-ovesné kuličky
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit