Národní kuchyně
Více
ZAVAŘENINY
Nakládaný křen
Michal 30 min. nízká
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Dada — nízká
Zavařujeme hrušky
Hroznový džem
Zuzka — střední
Kvašáky - kvašené okurky
Dada — vysoká
Zavařujeme okurky
Zavařujeme houby
Dada — střední
Zavařujeme pikantní okurky
Mrazený medvědí česnek
Dada 15 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Pečené kuře s rýží
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborové halušky - strapačky
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Tvarohovo-višňové řezy
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Ajurvédská polévka Kičadi
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Tvarohovo-meruňkové řezy
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ŠTRÚDLY
Tvarohovo-jablečný závin
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie