svetvemne.cz
Všechny recepty > Saláty > Zavařeniny

Zavařeniny

 

Zavařujeme houby

Zavařujeme houby

Zavařené hříbky, kozáky nebo malé suchohřiby s cibulí konzumujeme k týmž pokrmům, ke kterým máme rádi sterilované okurky.Zobrazit více

Zavařujeme pikantní okurky

Zavařujeme pikantní okurky

Pikantní okurky ve sladkokyselém nálevu. Z uvedeného množství 5-8 cm okurek zavaříme 7 kusů 0,7 l zavařovacích sklenic.Zobrazit více

Zavařujeme okurky

Zavařujeme okurky

Domácí sladkokyselé okurky. Okurky jsou vhodné ke konzumaci již měsíc po zavaření. Z uvedeného množství okurek (asi 10 cm dlouhých) získáme asi 25 kusů 0,7 l sklenic.Zobrazit více

Nakládaný křen

Nakládaný křen

Jednoduchý recept na domácí nakládaný lahůdkový křen s jablky.Zobrazit více

Zavařujeme červenou řepu - s křenem

Zavařujeme červenou řepu - s křenem

Červená řepa patří mezi nejléčivější druhy potravin. Můžeme z ní připravit velmi chutné a lehce stravitelné pokrmy. Sterilovaná červená řepa s křenem je vhodným doplňkem k jídlům z masa.Zobrazit více

Kvašáky - kvašené okurky

Kvašáky - kvašené okurky

Na kvašáky existuje mnoho receptur. My vám nabízíme jednu z nich.Zobrazit více

 
 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 7 • Přihlásit