Národní kuchyně▼
Více▼
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Dada — nízká
Zobrazit recept
Zavařujeme pikantní okurky
Dada — střední
Hroznový džem
Zuzka — střední
Zavařujeme houby
Mrazený medvědí česnek
Dada 15 min. nízká
Zavařujeme okurky
Nakládaný křen
Michal 30 min. nízká
Kvašáky - kvašené okurky
Dada — vysoká
Zavařujeme hrušky
KOLÁČE
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
Tvarohový koláč s broskvemi
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
Květák v mandžuské omáčce
Karbanátky z červeného zelí
SLADKÁ JÍDLA
Rýžový nákyp s tvarohem
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy
SLANÉ KOLÁČE
Balkánský koláč z listového těsta
Špenátový salát s těstovinami a mozzarellou
Tvarohová vosí hnízda
MUFFINY
Muffiny z podmáslí se švestkovými povidly
Třešňové Clafoutis
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit