Národní kuchyně
Více
ZAVAŘENINY
Nakládaný křen
Michal 30 min. nízká
Mrazený medvědí česnek
Dada 15 min. nízká
Zavařujeme pikantní okurky
Dada — střední
Kvašáky - kvašené okurky
Dada — vysoká
Hroznový džem
Zuzka — střední
Zavařujeme okurky
Dada — nízká
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Zavařujeme hrušky
Zavařujeme houby
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
Polévka z velké strakaté fazole
KOLÁČE
Prošívaná deka
Hrnkový koláč z domácí pekárny
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Tvarohovo-kakaový koláč
TĚSTOVINY
Brynzové halušky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit