Národní kuchyně
Více
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Dada — nízká
Hroznový džem
Zuzka — střední
Mrazený medvědí česnek
Dada 15 min. nízká
Nakládaný křen
Michal 30 min. nízká
Zavařujeme houby
Dada — střední
Kvašáky - kvašené okurky
Dada — vysoká
Zavařujeme pikantní okurky
Zavařujeme okurky
Zavařujeme hrušky
ZÁKUSKY
Obliž prst
Ananasové řezy
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hrachový prívarok ze žlutého sušeného hrachu
Šup-šup zákusek
ROLÁDY
Štafetky
KOLÁČE
Meruňkové koláčky
MASOVÉ SALÁTY
Řepný salát s majonézou
VEPŘOVÉ MASO
Plněné vepřové závitky
SLANÉ CHUŤOVKY
Pizza šunkové trojúhelníčky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na bílé ředkvi
BEZMASÁ JÍDLA
Brynzové kroupy s chřestem
SLADKÁ JÍDLA
Tvarohové knedlíčky
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie