Národní kuchyně▼
Více▼
ZAVAŘENINY
Nakládaný křen
Michal 30 min. nízká
Zobrazit recept
Zavařujeme hrušky
Dada — nízká
Zavařujeme houby
Dada — střední
Kvašáky - kvašené okurky
Dada — vysoká
Hroznový džem
Zuzka — střední
Zavařujeme pikantní okurky
Mrazený medvědí česnek
Dada 15 min. nízká
Zavařujeme okurky
Zavařujeme červenou řepu s křenem
KOLÁČE
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná fazolová polévka
VEPŘOVÉ MASO
Masové kuličky v ďábelské omáčce
Vepřová játra na cibulce
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Vajíčková polévka s mrkví
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
ZÁKUSKY
Kávovo-karamelové řezy
Celerové placky se sýrem
Medovo-jablečný koláč s višněmi
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát Oakland
CHLÉB
Banánový chléb
SMOOTHIE
Šťáva z jablek a červené řepy.
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit