Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Fučka
Dada 40 min. střední
Zobrazit recept
VEPŘOVÉ MASO
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
Dada 1 h. 30 min. střední
Úhrabky
Dada 60 min. vysoká
KOLÁČE
Kakaovo-ořechový závin
TĚSTOVINY
Strapačky s kysaným zelím
Jurgason 45 min. střední
Kroupová baba s houbami
Dada 1 h. 30 min. vysoká
JEHNĚČÍ MASO
Dušená jehněčí plec
Michal 4 h. 10 min. střední
ZÁKUSKY
Velikonoční beránek
Norika — nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
Dada — střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
Gemerské pirohy
Zuzka 30 min. nízká
SLADKÁ JÍDLA
Bramborové šišky s tvarohem
Michal 45 min. střední
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
Třešňová bublanina
Norika 30 min. nízká
Dušené zelí s vepřovými párky.
Jurgason 40 min. střední
Meruňkové knedlíky z tvarohového těsta
Dada 30 min. střední
Brynzové špagety
Michal 40 min. střední
Zemský tysaj
Michal 30 min. nízká
Opekance - bobalky
Bobalky s mákem
Dada — vysoká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
Dada — nízká
Sladkokyselá fazolová omáčka s bramborami
Koprová omáčka
Dada 20 min. nízká
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
Grenadýrský pochod
Medové řezy s ořechovým griliášem
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
SLANÉ CHUŤOVKY
Ořechovo-sýrové chuťovky
Pěnový jablečný koláč
Hrachový prívarok ze žlutého sušeného hrachu
Karbanátky z červeného zelí
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
RYBY
Sépie na grilu
Zapečené brambory s lečem
SUCHÉ PEČIVO
Pudinkové rohlíčky
KNEDLÍKY
Karlovarský knedlík
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit