Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
Dada 1 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
SLADKÁ JÍDLA
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
Dada 40 min. střední
Meruňkové knedlíky z tvarohového těsta
Dada 30 min. střední
Opekance - bobalky
Dada — střední
Bobalky s mákem
Dada — vysoká
BEZMASÁ JÍDLA
Kroupová baba s houbami
Dada 1 h. 30 min. vysoká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
Dada — nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Sladkokyselá fazolová omáčka s bramborami
TĚSTOVINY
Brynzové špagety
Michal 40 min. střední
JEHNĚČÍ MASO
Dušená jehněčí plec
Michal 4 h. 10 min. střední
Koprová omáčka
Dada 20 min. nízká
Fučka
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
Úhrabky
Dada 60 min. vysoká
KOLÁČE
Kakaovo-ořechový závin
Fazolová polévka na sladkokyselo
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový osúch s cibulí
Brynzový posúch se slaninou
Strapačky s kysaným zelím
Jurgason 45 min. střední
Cuketový prívarok
Třešňová bublanina
Norika 30 min. nízká
Bramborové šišky s tvarohem
Michal 45 min. střední
ZÁKUSKY
Velikonoční beránek
Norika — nízká
Houbová smaženice z klouzků
Pečená vepřová kýta
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Banánové krémové řezy s tvarohem
Krémový ořechový zákusek
Medové řezy s ořechovým griliášem
Strouhaný tvarohový koláč s jablky
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Karbanátky z červeného zelí
Segedínský guláš s hovězím masem
Květákové karbanátky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit