Národní kuchyně▼
Více▼
TĚSTOVINY
Strapačky s kysaným zelím
Jurgason 45 min. střední
Zobrazit recept
BEZMASÁ JÍDLA
Fučka
Dada 40 min. střední
KOLÁČE
Kakaovo-ořechový závin
Dada 1 h. 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Úhrabky
Dada 60 min. vysoká
SLADKÁ JÍDLA
Bramborové šišky s tvarohem
Michal 45 min. střední
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
Třešňová bublanina
Norika 30 min. nízká
ZÁKUSKY
Velikonoční beránek
Norika — nízká
Kroupová baba s houbami
Dada 1 h. 30 min. vysoká
JEHNĚČÍ MASO
Dušená jehněčí plec
Michal 4 h. 10 min. střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
Dada — nízká
Gemerské pirohy
Zuzka 30 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
Dada — střední
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
Dušené zelí s vepřovými párky.
Jurgason 40 min. střední
Brynzové špagety
Michal 40 min. střední
Meruňkové knedlíky z tvarohového těsta
Dada 30 min. střední
Zemský tysaj
Michal 30 min. nízká
Opekance - bobalky
Bobalky s mákem
Dada — vysoká
Smetanová polévka z fazolových lusků
Sladkokyselá fazolová omáčka s bramborami
Koprová omáčka
Dada 20 min. nízká
Tradiční francouzský jablečný koláč
ROLÁDY
Štafetky
Karbanátky z červeného zelí
Lité jablečné buchty
Restované houby Shimeji Bunapi
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Katův šleh - Kaťák
MASOVÉ POLÉVKY
Dršťková polévka
Telecí vývar se zeleninou
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit