Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Fučka
Dada 40 min. střední
TĚSTOVINY
Strapačky s kysaným zelím
Jurgason 45 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Úhrabky
Dada 60 min. vysoká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
Dada — střední
SLADKÁ JÍDLA
Bramborové šišky s tvarohem
Michal 45 min. střední
ZÁKUSKY
Velikonoční beránek
Norika — nízká
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
Dada 1 h. 30 min. střední
KOLÁČE
Kakaovo-ořechový závin
JEHNĚČÍ MASO
Dušená jehněčí plec
Michal 4 h. 10 min. střední
Kroupová baba s houbami
Dada 1 h. 30 min. vysoká
Třešňová bublanina
Norika 30 min. nízká
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
Meruňkové knedlíky z tvarohového těsta
Dada 30 min. střední
Opekance - bobalky
Bobalky s mákem
Dada — vysoká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
Dada — nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Sladkokyselá fazolová omáčka s bramborami
Brynzové špagety
Michal 40 min. střední
Koprová omáčka
Dada 20 min. nízká
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
Fazolová polévka na sladkokyselo
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový osúch s cibulí
Brynzový posúch se slaninou
Cuketový prívarok
Pečená vepřová kýta
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit