Národní kuchyně▼
Více▼
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
Michal 60 min. střední
Zobrazit recept
Hruškový závin z listového těsta
Michal 60 min. nízká
Jablečný štrúdl v listovém těstě
Makovo-višňový štrúdl z listového těsta
Jurgason 30 min. střední
Překládaný štrúdl
Jurgason 50 min. střední
Jablečno-ostružinový štrúdl
Dada 1 h. 30 min. střední
Banánovo-pudinkový závin s mandlemi
Dada 45 min. vysoká
Jablečné kostky
Tvarohovo-jablkový štrúdl
Dada 60 min. střední
Švestkový závin
Dada 45 min. střední
Tvarohovo-jablečný závin
Dada 40 min. vysoká
Tažený tvarohový štrúdl
Vilma 1 h. 30 min. vysoká
Štrúdl Hokaido
Dada 1 h. 20 min. střední
Jablečno-tvarohový závin se sušenými švestkami
Jurgason 45 min. střední
Jablečno-makové oči
Ořechový a makový štrúdl
Jablka v listovém těstě (v županu).
Tvarohovo-jablečná buchta
Dada 35 min. nízká
Tažený makovo-višňový štrúdl
Švestkovo-tvarohový štrúdl
Dada 35 min. střední
Tvarohovo-banánové pletýnky
Ostružinovo-ořechová dobrota
Dada — střední
Hokkaido závin s rozinkami
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
VEPŘOVÉ MASO
Plněné zelné listy
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
Karbanátky z červeného zelí
MASOVÉ POLÉVKY
Dršťková polévka
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Frankfurtská polévka
Francouzský jablkový koláč
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit