Národní kuchyně▼
Více▼
ŠTRÚDLY
Tvarohovo-banánové pletýnky
Dada 45 min. střední
Zobrazit recept
Banánovo-pudinkový závin s mandlemi
Dada 45 min. vysoká
Tvarohovo-jablečný závin
Dada 40 min. vysoká
Tvarohovo-jablečná buchta
Dada 35 min. nízká
Hokkaido závin s rozinkami
Michal 60 min. střední
Pudinkový závin
Jablečné kostky
Dada 1 h. 30 min. střední
Hruškový závin z listového těsta
Michal 60 min. nízká
Švestkovo-tvarohový štrúdl
Dada 35 min. střední
Švestkový závin
Překládaný štrúdl
Jurgason 50 min. střední
Jablečno-makové oči
Dada 60 min. střední
Jablečno-tvarohový závin se sušenými švestkami
Jurgason 45 min. střední
Tvarohovo-jablkový štrúdl
Makovo-višňový štrúdl z listového těsta
Jurgason 30 min. střední
Štrúdl Hokaido
Dada 1 h. 20 min. střední
Ořechový a makový štrúdl
Tažený makovo-višňový štrúdl
Vilma 1 h. 30 min. vysoká
Tažený tvarohový štrúdl
Jablka v listovém těstě (v županu).
Ostružinovo-ořechová dobrota
Dada — střední
Jablečno-ostružinový štrúdl
Jablečný štrúdl v listovém těstě
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
SUCHÉ PEČIVO
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Makovo-jablečný koláč
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit