Národní kuchyně▼
Více▼
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
Michal 60 min. střední
Zobrazit recept
Makovo-višňový štrúdl z listového těsta
Jurgason 30 min. střední
Banánovo-pudinkový závin s mandlemi
Dada 45 min. vysoká
Jablečno-ostružinový štrúdl
Dada 1 h. 30 min. střední
Hruškový závin z listového těsta
Michal 60 min. nízká
Ořechový a makový štrúdl
Dada 60 min. střední
Švestkový závin
Dada 45 min. střední
Tvarohovo-jablkový štrúdl
Hokkaido závin s rozinkami
Jablečno-tvarohový závin se sušenými švestkami
Jurgason 45 min. střední
Tvarohovo-jablečná buchta
Dada 35 min. nízká
Tažený tvarohový štrúdl
Vilma 1 h. 30 min. vysoká
Překládaný štrúdl
Jurgason 50 min. střední
Štrúdl Hokaido
Dada 1 h. 20 min. střední
Jablečné kostky
Jablka v listovém těstě (v županu).
Tvarohovo-banánové pletýnky
Švestkovo-tvarohový štrúdl
Dada 35 min. střední
Ostružinovo-ořechová dobrota
Dada — střední
Jablečno-makové oči
Jablečný štrúdl v listovém těstě
Tvarohovo-jablečný závin
Dada 40 min. vysoká
Tažený makovo-višňový štrúdl
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Nepečený krémeš
Restované houby Shimeji Bunapi
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit