Všechny recepty > Chuťovky > Pomazánky
Všechny recepty > Chuťovky > Pomazánky
Oblíbená klasická pomazánka. Podáváme s chlebem nebo pečivem.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
25 min.Obtížnost
nízká
Krémová pomazánka skvělé chuti. Vhodná ke chlebu i pečivu, ke snídani i k večeři.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
25 min.Obtížnost
nízká
Výborná a jednoduchá pomazánka ze sardinek nebo jiných rybiček konzervovaných v oleji.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
30 min.Obtížnost
nízká
Chutná pomazánka z konzervovaného tuňáka ve vlastní šťávě. Vhodná na chléb i rohlíky, ke snídani i večeři, ale i jako chuťovka či předkrm.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
—Obtížnost
nízká
Oblíbená klasická brynzová pomazánka. Vhodná na každou oslavu jako pomazánka na jednohubky, ale také vynikající jako snídaňová pochoutka s chlebem.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
15 min.Obtížnost
nízká
Tato jemná pomazánka nemusí být natřena jen na chlebu a pečivu, je vhodná i na plnění zeleniny např. paprik, rajčat či okurek ...
Ukuchtil
MichalČas přípravy
10 min.Obtížnost
nízká
Vynikající snídaňová pomazánka, které se vyplatí natřít si skutečně silnou vrstvu. :)
Ukuchtil
MichalČas přípravy
30 min.Obtížnost
nízká
Skvělá, nadýchaná pomazánka na čerstvý chléb.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
10 min.Obtížnost
nízká
Vynikající pochoutka nejen pro milovníky piva. Pomazánka není vhodná pro děti a pro lidi, kteří nemají rádi pronikavé štiplavé aroma tohoto fantastického sýra.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
20 min.Obtížnost
nízká
Lahodný krém s jemně kořeněnou chutí. Místo gorgonzoly je možné použít i jiný sýr s modrou nebo zelenou plísní, např. nivu, je třeba ho ale nastrouhat.
Ukuchtil
MichalČas přípravy
—Obtížnost
nízká
Rychlá jednoduchá pomazánka. Samozřejmě množství ingrediencí je možné upravit podle chuti.
Ukuchtil
JurgasonČas přípravy
5 min.Obtížnost
nízká
Pomazánku podáváme natřenou na chlebu či pečivu, chutná teplá i studená.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
—Obtížnost
nízká
Skvělá jarní pomazánka, která zachutná každému.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
25 min.Obtížnost
střední
Klasický recept na oblíbenou škvarkovou pomazánku.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
25 min.Obtížnost
nízká
Jemná pomazánka se specifickou chutí uzené ryby.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
30 min.Obtížnost
střední
Jemně pikantní máslo dodávající jídlu chuťový půvab.
Ukuchtil
ZuzkaČas přípravy
—Obtížnost
nízká
Poměrně sytá, chutná pomazánka, ze které nepřiberete. Nejlepší je na suchém topinkovém chlebu.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
20 min.Obtížnost
nízká
Oblíbená pomazánka z avokáda s mírně kyselou, osvěžující chutí. Nejlepší je na čerstvém pečivu s křupavou kůrkou.
Ukuchtil
MichalČas přípravy
10 min.Obtížnost
nízká
Ghí - přepuštěné, pročištěné máslo tvoří základ indického vaření. Má vynikající vůni a ořechovou chuť. Ghí používají i mnohé kultury mimo Indie. Důkazem toho je, že i naše prababičky máslo tzv. prřepouštěním upravovaly a o Indii věděly málo :).
Ukuchtil
DadaČas přípravy
10 min.Obtížnost
nízká
Pomazánka z droždí, jemně rozmixovaná s máslem.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
30 min.Obtížnost
nízká
Zdravá pomazánka vhodná na bílé pečivo.
Ukuchtil
MichalČas přípravy
—Obtížnost
nízká