Národní kuchyně▼
Více▼
Zeleninové polévky 70
Masové polévky 34
Luštěninové polévky 34
Houbové polévky 16
Zavářky do polévek 4
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Banánové krémové řezy s tvarohem
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
Kuřecí perkelt
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
Medové řezy s ořechovým griliášem
Banánovo-čokoládové kostky
Karbanátky z červeného zelí
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Makový cheesecake s mascarpone
Andělský zákusek s čokoládovým likérem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Sladkokyselá fazolová omáčka s bramborami
SUCHÉ PEČIVO
Kokosové bambulky
Barevné masovo-zeleninové soté
Cuketové brambory s medvědím česnekem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit