Národní kuchyně▼
Více▼
Zeleninové polévky 70
Masové polévky 34
Luštěninové polévky 34
Houbové polévky 16
Zavářky do polévek 4
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
MASOVÉ POLÉVKY
Dršťková polévka
Sladkokyselá mléčná fazolová polévka
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Frankfurtská polévka
Jednoduchá kuřecí polévka
Kotlíkový guláš z mangalici
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
Kuřecí ramen
Kachní polévka
Telecí vývar se zeleninou
Silvestrovská kapustnice
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
VEPŘOVÉ MASO
Plněné zelné listy
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
ROLÁDY
Žirafí roláda
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Francouzský jablkový koláč
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit