Národní kuchyně▼
Více▼
Zeleninové polévky 70
Masové polévky 34
Luštěninové polévky 34
Houbové polévky 16
Zavářky do polévek 4
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
ZELENINOVÉ SALÁTY
Zelný salát Coleslaw
ZÁKUSKY
Karamelové řezy na oplatce
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Banánové krémové řezy s tvarohem
Grenadýrský pochod
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Nanukové řezy
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
ROLÁDY
Štafetky
Kokosové bambulky
Karbanátky z červeného zelí
Ořechová kolečka s čokoládovým krémem
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené medové zelí
LIKÉRY
Čokoládový likér
Vánoční vinné věnečky
Dýňový koláč
MASOVÉ SALÁTY
Těstovinový salát se sýrem
SLADKÁ JÍDLA
Domácí nudle s mákem
POMAZÁNKY
Pomazánka z červené řepy
ŠTRÚDLY
Ostružinovo-ořechová dobrota
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit