Národní kuchyně▼
Více▼
SLANÉ CHUŤOVKY
Nivové jednohubky
Dada — nízká
Zobrazit recept
Klasické obložené chlebíčky
Dada 40 min. nízká
SIRUPY A ČAJE
Višňovo-pomerančový punč
Dada — střední
MASOVÉ POLÉVKY
Silvestrovská kapustnice
Dada 1 h. 30 min. střední
Brynzové tyčinky
Norika 60 min. nízká
Šunková roláda
Silvestrovské škvarkové pagáčky
Norika 1 h. 30 min. střední
Gazdovská kapustnica s kroupami
Sýrová roláda
Jurgason 30 min. střední
Škvarkové pagáčky
Jurgason — střední
SUCHÉ PEČIVO
Čokoládové bomby
Danuška — nízká
Žabky
Jurgason 1 h. 40 min. střední
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
Kuřecí stehna na cibuli s cuketou
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
ZÁKUSKY
Slavnostní jahodové řezy
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
KOLÁČE
Medovo-tvarohový koláč
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Zeleninová musaka
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
Makový strouhaný koláč
Arašídové sendviče z listového těsta
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit