Národní kuchyně
Více
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
Norika 60 min. nízká
Klasické obložené chlebíčky
Dada 40 min. nízká
SUCHÉ PEČIVO
Čokoládové bomby
Danuška — nízká
Škvarkové pagáčky
Jurgason — střední
Nivové jednohubky
Dada — nízká
SIRUPY A ČAJE
Višňovo-pomerančový punč
Dada — střední
MASOVÉ POLÉVKY
Silvestrovská kapustnice
Dada 1 h. 30 min. střední
Šunková roláda
Silvestrovské škvarkové pagáčky
Norika 1 h. 30 min. střední
Gazdovská kapustnica s kroupami
Sýrová roláda
Jurgason 30 min. střední
Žabky
Jurgason 1 h. 40 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit