Nakládaný hermelín

Úžasný nakládaný sýr vhodný jako předkrm nebo jako chuťovka k pivu.
recept,fotorecept,sýr Hermelín,česnek,cibule,olej olivový,Slané chuťovky,Bezlepkové,Sezónní recepty
Slané chuťovky
Ingredience
Ingredience
cibule | 350 154 | gramů kcal | |
koření grilovací | 2 84 | polévkové lžíce kcal | |
olej olivový | 150 1319 | mililitrů kcal | |
paprika kapie sterilovaná | 100 53 | gramů kcal | |
sýr Hermelín | 300 993 | gramů kcal | |
tabasco | 0 ?? | kcal | |
česnek | 2 11 | stroužky kcal |
Recept
1.
sýr Hermelín 300 gramů • česnek 2 stroužky
Každý hermelín rozpůlíme, půlky potřeme prolisovaným česnekem.

3.
koření grilovací 2 polévkové lžíce • olej olivový 150 mililitrů
V misce smícháme olivový olej s grilovacím kořením.

4.
paprika kapie sterilovaná 100 gramů • tabasco
Na dno nádoby vložíme část cibule, nakrájenou červenou kapii, položíme polovinu hermelínu a pokapeme tabascem. Tuto vrstvu zase zasypeme cibulí, přidáme kapii, sýr a pokapeme tabascem. Takto pokračujeme, dokud máme ingredience.

5.
Zalijeme olivovým olejem smíchaným s kořením, nádobu zavřeme. Minimálně 5 dní necháme odležet na chladném místě.

Dobrou chuť!