Národní kuchyně
Více
RYBÍ SALÁTY
Rybí salát z kyselých ryb
Dada 20 min. nízká
Tuňákový salát s řapíkatým celerem
Zuzka 45 min. střední
Těstovinový salát s mozzarellou a sardelovými očky
Zuzka 30 min. nízká
Ledový salát s tuňákem
Dada 10 min. nízká
Tuňákovo- jablečný salát
Zuzka 15 min. nízká
Tuňákový salát
Jurgason 35 min. nízká
Červená řepa s tuňákem
Michal 45 min. nízká
Slanečkový salát se zeleninou
Dada 60 min. vysoká
Makrela se sýrem
Michal 5 min. nízká
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
Ananasové řezy
Tvarohovo-višňové řezy
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Ajurvédská polévka Kičadi
KOLÁČE
Strouhaný tvarohový koláč s jablky
Vanilkové soufflé
Tvarohovo-meruňkové řezy
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
RYBY
Pečený pstruh
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie