svetvemne.cz

Červená řepa s tuňákem

     

Tenké plátky vařené červené řepy s tuňákem ve vlastní šťávě z konzervy. Jednoduché, zdravé a chutné.

Ukuchtil

Počet porcí

1

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 

1. 

červená řepa 150 g

Červenou řepu omyjeme a vložíme do většího množství vody. Vaříme doměkka cca 30 - 50 min (závisí na velikosti). Po vychladnutí oloupeme škrabkou na brambory.

2. 

Uvařenou červenou řepu nakrájíme na tenké plátky a poklademe na talíř.

3. 

tuňák konzervovaný ve vlastní šťávě 75 g  salát polní 5 g  ořechy kešu  10 g  olej olivový ½ PL  sůl himálajská růžová ¼ ČL

Přidáme kousky tuňáka, ozdobíme lístky salátu, oříšky a dochutíme.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit