Červená řepa s tuňákem

Tenké plátky vařené červené řepy s tuňákem ve vlastní šťávě z konzervy. Jednoduché, zdravé a chutné.
recept,fotorecept,červená řepa,tuňák konzervovaný ve vlastní šťávě,Rybí saláty,Bezlaktózové,Bezlepkové,Sezónní recepty
Rybí saláty
Ingredience
Ingredience
olej olivový | ½ 66 | polévkové lžíce kcal | |
ořechy kešu | 10 58 | gramů kcal | |
salát polní | 5 1 | gramů kcal | |
sůl himálajská růžová | ¼ 0 | čajové lžičky kcal | |
tuňák konzervovaný ve vlastní šťávě | 75 75 | gramů kcal | |
červená řepa | 150 72 | gramů kcal |
Recept
1.
červená řepa 150 gramů
Červenou řepu omyjeme a vložíme do většího množství vody. Vaříme doměkka cca 30 - 50 min (závisí na velikosti). Po vychladnutí oloupeme škrabkou na brambory.
2.
Uvařenou červenou řepu nakrájíme na tenké plátky a poklademe na talíř.

3.
tuňák konzervovaný ve vlastní šťávě 75 gramů • salát polní 5 gramů • ořechy kešu 10 gramů • olej olivový ½ polévkové lžíce • sůl himálajská růžová ¼ čajové lžičky
Přidáme kousky tuňáka, ozdobíme lístky salátu, oříšky a dochutíme.

Dobrou chuť!