Národní kuchyně▼
Více▼
Zeleninové saláty 57
Masové saláty 11
Ovocné saláty 6
Rybí saláty 9
Zavařeniny 9
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Nepečený pudinkový zákusek s banány
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Grenadýrský pochod
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Banánové krémové řezy s tvarohem
Smetanová polévka z fazolových lusků
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
Strašidelné čarodějnické prsty
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
Kofty z červené řepy
ROLÁDY
Štafetky
Karbanátky z červeného zelí
MUFFINY
Halloween muffiny
KACHNÍ MASO
Pečená kachní křídla
Restované houby Shimeji Bunapi
Žirafí roláda
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit