Národní kuchyně▼
Více▼
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na čínský způsob
Jurgason 40 min. nízká
Zobrazit recept
Marinované kuřecí maso s asijskou zeleninou
Dada — střední
Asijská kuřecí prsa
Dada 40 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní čínská polévka
Mrkvová ostro-kyselá polévka
Michal 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
Dada 45 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Michal 60 min. vysoká
TĚSTOVINY
Těstoviny s omáčkou z černé fazole
Michal 45 min. střední
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
Michal 20 min. nízká
Houbová smaženice z klouzků
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
ZÁKUSKY
Citronové řezy
Zapékané plněné bedly
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
ZAVAŘENINY
Nakládaný křen
Karbanátky z červeného zelí
Zeleninová polévka s houbami
BÁBOVKY
Čokoládově kokosová bábovka s ořechy
KOLÁČE
Pěnový jablečný koláč
Pudinková vosí hnízda
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit