Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Těstoviny s omáčkou z černé fazole
Michal 45 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na čínský způsob
Jurgason 40 min. nízká
Asijská kuřecí prsa
Dada 40 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní čínská polévka
Marinované kuřecí maso s asijskou zeleninou
Dada — střední
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
Dada 45 min. nízká
Mrkvová ostro-kyselá polévka
Michal 30 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Michal 60 min. vysoká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
Michal 20 min. nízká
Kuřecí perkelt
Pečené kuře s rýží
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborové halušky - strapačky
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Tvarohovo-višňové řezy
Ajurvédská polévka Kičadi
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Tvarohovo-meruňkové řezy
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ŠTRÚDLY
Tvarohovo-jablečný závin
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie