Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Michal 60 min. vysoká
Zobrazit recept
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na čínský způsob
Jurgason 40 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
Dada 45 min. nízká
Asijská kuřecí prsa
Dada 40 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní čínská polévka
Mrkvová ostro-kyselá polévka
Michal 30 min. nízká
TĚSTOVINY
Těstoviny s omáčkou z černé fazole
Michal 45 min. střední
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
Michal 20 min. nízká
Marinované kuřecí maso s asijskou zeleninou
Dada — střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
ZÁKUSKY
Krémové jahodové řezy s tvarohem
Medové řezy s ořechovým griliášem
Karbanátky z červeného zelí
KOLÁČE
Tvarohové pité
Karbanátky s rohlíkem
Makový strouhaný koláč
Arašídové sendviče z listového těsta
RÝŽE
Basmati rýže se zeleninou
Opékané žampiony s bramborami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit