Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Marinované kuřecí maso s asijskou zeleninou
Dada — střední
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Michal 60 min. vysoká
Kuřecí maso na čínský způsob
Jurgason 40 min. nízká
Asijská kuřecí prsa
Dada 40 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
Dada 45 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
Michal 30 min. nízká
Jarní čínská polévka
TĚSTOVINY
Těstoviny s omáčkou z černé fazole
Michal 45 min. střední
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
Michal 20 min. nízká
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit