Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Těstoviny s omáčkou z černé fazole
Michal 45 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Michal 60 min. vysoká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na čínský způsob
Jurgason 40 min. nízká
Marinované kuřecí maso s asijskou zeleninou
Dada — střední
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
Dada 45 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní čínská polévka
Dada 40 min. nízká
Mrkvová ostro-kyselá polévka
Michal 30 min. nízká
Asijská kuřecí prsa
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
Michal 20 min. nízká
ZÁKUSKY
Obliž prst
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Ananasové řezy
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Fučka
Silvestrovské škvarkové pagáčky
SLANÉ PEČIVO
Česnekové trojúhelníky
Pařížské rohlíčky
Rybí karbanátky
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie