Národní kuchyně▼
Více▼
TĚSTOVINY
Těstoviny s omáčkou z černé fazole
Michal 45 min. střední
Zobrazit recept
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Michal 60 min. vysoká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na čínský způsob
Jurgason 40 min. nízká
Marinované kuřecí maso s asijskou zeleninou
Dada — střední
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
Dada 45 min. nízká
Asijská kuřecí prsa
Dada 40 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
Michal 30 min. nízká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
Michal 20 min. nízká
Jarní čínská polévka
ZÁKUSKY
Banánové krémové řezy s tvarohem
MASOVÉ POLÉVKY
Ovarová polévka
Banánovo-čokoládové kostky
SLANÉ CHUŤOVKY
Sýrové tyčinky z listového těsta
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
Karbanátky z červeného zelí
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Velikonoční beránek
Žampionový quiche
Mrkvovo-bramborové sabdží v rajčatové omáčce
Čevapčiči
MUFFINY
Opilí velikonoční zajíci
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit