Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Těstoviny s omáčkou z černé fazole
Michal 45 min. střední
KUŘECÍ MASO
Marinované kuřecí maso s asijskou zeleninou
Dada — střední
Kuřecí maso na čínský způsob
Jurgason 40 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní čínská polévka
Dada 40 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
Dada 45 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Michal 60 min. vysoká
Mrkvová ostro-kyselá polévka
Michal 30 min. nízká
Asijská kuřecí prsa
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
Michal 20 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KOLÁČE
Hruškový koláč s pudinkem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
Pečený květák
Pečené vepřové maso na cibuli s mrkví
Zapečené brambory s masem a zeleninou
RIZOTO
Mrkvové rizoto
ZÁKUSKY
Tvarohové augsburské řezy
OVOCNÉ SALÁTY
Pomerančový salát s hroznovým vínem a chalvou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit