Národní kuchyně▼
Více▼
TĚSTOVINY
Těstoviny s omáčkou z černé fazole
Michal 45 min. střední
Zobrazit recept
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Michal 60 min. vysoká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
Michal 20 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
Dada 45 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na čínský způsob
Jurgason 40 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
Michal 30 min. nízká
Marinované kuřecí maso s asijskou zeleninou
Dada — střední
Jarní čínská polévka
Dada 40 min. nízká
Asijská kuřecí prsa
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
ZÁKUSKY
Obliž prst
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
MASO
Domácí tlačenka
SLADKÁ JÍDLA
Rýžový nákyp s tvarohem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Máslové brambory
Karbanátky z červeného zelí
Sýrovo-šunkové makarony
OMÁČKY A PRÍVARKY
Červená čočka se špenátem
Tofu v čočkové omáčce
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Pečený marinovaný králík s bramborami
KACHNÍ MASO
Plněná kachna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit