Míchané tofu s ředkví
Recept na chutné, šťavnaté a nutričně bohaté veganské jídlo na způsob míchaných vajec (bez vajec).
recept,fotorecept,cibule,ředkev bílá,tofu bílé,Vajíčkové snídaně,Veganské recepty,Vegetariánské recepty,Čínská kuchyně,Bezlaktózové,Bezlepkové
Vajíčkové snídaně
Čínská kuchyně
Kategorie
Vajíčkové snídaně › Veganské recepty › Vegetariánské recepty › Čínská kuchyně › Bezlaktózové › Bezlepkové › Asijská kuchyně › Sezona - Cibule ›
Ingredience
Ingredience
cibule | 100 | gramů | |
koření kari | ¼ | čajové lžičky | |
koření kurkuma | ½ | čajové lžičky | |
olej řepkový | 1 | polévková lžíce | |
sůl | ¼ | čajové lžičky | |
tofu bílé | 200 | gramů | |
ředkev bílá | 200 | gramů |
Recept
1.
cibule 100 gramů • ředkev bílá 200 gramů
Bílou ředkev si nakrájíme na malé hranolky a cibuli najemno.
3.
tofu bílé 200 gramů • sůl ¼ čajové lžičky • koření kurkuma ½ čajové lžičky • koření kari ¼ čajové lžičky
Přidáme rukou rozdrobené tofu, pepř a případně čerstvé bylinky podle chuti. Občas promícháme a opékáme cca 10 minut.
Dobrou chuť!