Míchané tofu s ředkví

Recept na chutné, šťavnaté a nutričně bohaté veganské jídlo na způsob míchaných vajec (bez vajec).
recept,fotorecept,cibule,ředkev bílá,tofu bílé,Vajíčkové snídaně,Veganské recepty,Vegetariánské recepty,Čínská kuchyně,Bezlaktózové,Bezlepkové,Sezónní recepty
Vajíčkové snídaně
Čínská kuchyně
Kategorie
Vajíčkové snídaně › Veganské recepty › Vegetariánské recepty › Čínská kuchyně › Bezlaktózové › Bezlepkové › Sezónní recepty › Asijská kuchyně › Sezona - Cibule ›Ingredience
Ingredience
cibule | 100 44 | gramů kcal | |
koření kari | ¼ 5 | čajové lžičky kcal | |
koření kurkuma | ½ 8 | čajové lžičky kcal | |
olej řepkový | 1 135 | polévková lžíce kcal | |
sůl | ¼ 0 | čajové lžičky kcal | |
tofu bílé | 200 168 | gramů kcal | |
ředkev bílá | 200 44 | gramů kcal |
Recept
1.
cibule 100 gramů • ředkev bílá 200 gramů
Bílou ředkev si nakrájíme na malé hranolky a cibuli najemno.


3.
tofu bílé 200 gramů • sůl ¼ čajové lžičky • koření kurkuma ½ čajové lžičky • koření kari ¼ čajové lžičky
Přidáme rukou rozdrobené tofu, pepř a případně čerstvé bylinky podle chuti. Občas promícháme a opékáme cca 10 minut.

Dobrou chuť!