Míchané tofu s ředkví
Recept na chutné, šťavnaté a nutričně bohaté veganské jídlo na způsob míchaných vajec (bez vajec).
recept,fotorecept,cibule,ředkev bílá,tofu bílé,Vajíčkové snídaně,Veganské recepty,Vegetariánské recepty,Čínská kuchyně,Bezlepkové,Bezlaktózové
Vajíčkové snídaně
Čínská kuchyně
Kategorie
Vajíčkové snídaně Veganské recepty Vegetariánské recepty Čínská kuchyně Bezlepkové Bezlaktózové Asijská kuchyně Sezona - Cibule
Ingredience
Ingredience
cibule | 100 | gramů | |
koření kari | ¼ | čajové lžičky | |
koření kurkuma | ½ | čajové lžičky | |
olej řepkový | 1 | polévková lžíce | |
sůl | ¼ | čajové lžičky | |
tofu bílé | 200 | gramů | |
ředkev bílá | 200 | gramů |
Recept
1.
cibule 100 gramů • ředkev bílá 200 gramů
Bílou ředkev si nakrájíme na malé hranolky a cibuli najemno.


3.
tofu bílé 200 gramů • sůl ¼ čajové lžičky • koření kurkuma ½ čajové lžičky • koření kari ¼ čajové lžičky
Přidáme rukou rozdrobené tofu, pepř a případně čerstvé bylinky podle chuti. Občas promícháme a opékáme cca 10 minut.

Dobrou chuť!