Národní kuchyně▼
Více▼
Kuřecí maso 124
Vepřové maso 157
Krůtí maso 24
Hovězí maso 38
Kachní maso 18
Telecí maso 7
Zaječí a králičí maso 5
Jehněčí maso 1
Zvěřina 2
KUŘECÍ MASO
Zapečená kuřecí prsa s kysaným zelím
Kuřecí prsa plněná mozzarellou s bazalkou
Kuřecí uzená stehna s hrachový pyré v parním hrnci
VEPŘOVÉ MASO
Uzené s hrachový pyré v parním hrnci
Párty kuřecí stehna na jablkách s olivami
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Kokosové bambulky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Ořechová kolečka s čokoládovým krémem
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené medové zelí
LIKÉRY
Čokoládový likér
Vánoční vinné věnečky
Dýňový koláč
MASOVÉ SALÁTY
Těstovinový salát se sýrem
SLADKÁ JÍDLA
Domácí nudle s mákem
POMAZÁNKY
Pomazánka z červené řepy
ŠTRÚDLY
Ostružinovo-ořechová dobrota
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit