Národní kuchyně▼
Více▼
Kuřecí maso 124
Vepřové maso 157
Krůtí maso 24
Hovězí maso 38
Kachní maso 18
Telecí maso 7
Zaječí a králičí maso 5
Jehněčí maso 1
Zvěřina 2
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso v alobalu
Plněné zelné listy
Vepřové hamburgery
KRŮTÍ MASO
Krůtí špízy v alobalu
HOVĚZÍ MASO
Steaky z hovězí roštěnky
Žampionovo-masová sekaná s hráškem a kukuřicí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
RYBY
Sépie na grilu
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
ZAVAŘENINY
Kvašáky - kvašené okurky
SLADKÉ SNÍDANĚ
Tvarohový trhanec
ZÁKUSKY
Dětské tiramisu
Karbanátky z červeného zelí
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Kokosový krémeš
Dýňové vafle
RYBÍ SALÁTY
Tuňákový salát
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit