Národní kuchyně
Více
Kuřecí maso 124
Vepřové maso 157
Krůtí maso 24
Hovězí maso 38
Kachní maso 18
Telecí maso 7
Zaječí a králičí maso 5
Jehněčí maso 1
Zvěřina 2
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Pečené kuře s rýží
Masové kuličky v ďábelské omáčce
Kuřecí rolky plněné špenátem
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Pečená kuřecí prsa s bramborami
Plněné bramboráky
Dýňové karbanátky
Máslová obrácená kuřecí stehna
Řecký kuřecí wrap
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Restovaná králičí játra
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
Polévka z velké strakaté fazole
KOLÁČE
Prošívaná deka
Hrnkový koláč z domácí pekárny
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Tvarohovo-kakaový koláč
TĚSTOVINY
Brynzové halušky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit