Národní kuchyně▼
Více▼
Kuřecí maso 124
Vepřové maso 157
Krůtí maso 24
Hovězí maso 38
Kachní maso 18
Telecí maso 7
Zaječí a králičí maso 5
Jehněčí maso 1
Zvěřina 2
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
MASO
Domácí tlačenka
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová šunka ze šunkovaru
Kuřecí rolky s pórkovou omáčkou
Kološvárské zelí
Kuřecí závitky se zelím a švestkami
Kuřecí roláda s houskovou nádivkou
Zemský tysaj
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Pečený marinovaný králík s bramborami
Kapustový prívarok s kuřecím soté
KACHNÍ MASO
Plněná kachna
ActiFry kuřecí křidélka v zázvorové marinádě
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
ZÁKUSKY
Obliž prst
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
SLADKÁ JÍDLA
Rýžový nákyp s tvarohem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Máslové brambory
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
TĚSTOVINY
Sýrovo-šunkové makarony
OMÁČKY A PRÍVARKY
Červená čočka se špenátem
Tofu v čočkové omáčce
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit