Národní kuchyně
Více
Kuřecí maso 124
Vepřové maso 157
Krůtí maso 24
Hovězí maso 38
Kachní maso 18
Telecí maso 7
Zaječí a králičí maso 5
Jehněčí maso 1
Zvěřina 2
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
Kuřecí roláda s mletým masem
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
Katův šleh - Kaťák
Pečené vepřové maso na cibuli s mrkví
KACHNÍ MASO
Pečená kachní křídla
Actifry labužnické vepřové karbanátky
Houbové závitky s mletým masem
Hovězí kari
KRŮTÍ MASO
Krůtí soté s pórkem
Kuřecí prsa v kari a zázvoru
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Šunková mini pizza
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušená zelenina s kokosem a brusinkami
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit