Národní kuchyně
Více
Kuřecí maso 124
Vepřové maso 157
Krůtí maso 24
Hovězí maso 38
Kachní maso 18
Telecí maso 7
Zaječí a králičí maso 5
Jehněčí maso 1
Zvěřina 2
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Pečené kuře s rýží
Masové kuličky v ďábelské omáčce
Jednoduchá kuřecí prsa s brokolicí
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborové halušky - strapačky
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Tvarohovo-višňové řezy
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Ajurvédská polévka Kičadi
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Tvarohovo-meruňkové řezy
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ŠTRÚDLY
Tvarohovo-jablečný závin
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie