Národní kuchyně▼
Více▼
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Králík na smetaně
Dada — střední
Zobrazit recept
Restovaná králičí játra
Michal 15 min. nízká
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
Zuzka 60 min. nízká
Králičí játra s jablky
Dada 45 min. střední
Pečený marinovaný králík s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
ZÁKUSKY
Krémové jahodové řezy s tvarohem
Medové řezy s ořechovým griliášem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
KOLÁČE
Tvarohové pité
VEPŘOVÉ MASO
Karbanátky s rohlíkem
Vepřový wok s tofu
Makový strouhaný koláč
Arašídové sendviče z listového těsta
RÝŽE
Basmati rýže se zeleninou
Opékané žampiony s bramborami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit