Národní kuchyně
Více
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
Zuzka 60 min. nízká
Králík na smetaně
Dada — střední
Pečený marinovaný králík s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
Králičí játra s jablky
Dada 45 min. střední
Restovaná králičí játra
Michal 15 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Prošívaná deka
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Tvarohovo-kakaový koláč
Jablečné řezy s čokoládou
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit