Národní kuchyně▼
Více▼
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Restovaná králičí játra
Michal 15 min. nízká
Zobrazit recept
Králík na smetaně
Dada — střední
Králičí játra s jablky
Dada 45 min. střední
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
Zuzka 60 min. nízká
Pečený marinovaný králík s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
Karbanátky z červeného zelí
MASOVÉ POLÉVKY
Dršťková polévka
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Kotlíkový guláš bez kotlíku
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Frankfurtská polévka
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
Smažený kořen lotosu
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit