Národní kuchyně▼
Více▼
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Králík na smetaně
Dada — střední
Zobrazit recept
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
Zuzka 60 min. nízká
Králičí játra s jablky
Dada 45 min. střední
Pečený marinovaný králík s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
Restovaná králičí játra
Michal 15 min. nízká
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Nepečený krémeš
Restované houby Shimeji Bunapi
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit