Národní kuchyně▼
Více▼
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Pečený marinovaný králík s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
Králičí játra s jablky
Dada 45 min. střední
Restovaná králičí játra
Michal 15 min. nízká
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
Zuzka 60 min. nízká
Králík na smetaně
Dada — střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso v alobalu
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
ZAVAŘENINY
Kvašáky - kvašené okurky
SLADKÉ SNÍDANĚ
Tvarohový trhanec
ZÁKUSKY
Dětské tiramisu
Karbanátky z červeného zelí
Kokosový krémeš
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát Caprese
Dýňové vafle
RYBÍ SALÁTY
Tuňákový salát
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit