Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Jurgason 2 h. nízká
Zobrazit recept
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Michal 15 min. nízká
Grenadýrský pochod
Dada 1 h. 30 min. střední
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Jurgason 1 h. 10 min. střední
Banánové krémové řezy s tvarohem
Dada — střední
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Jurgason 1 h. 40 min. střední
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Michal 60 min. nízká
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
Zuzka 60 min. střední
Kuřecí perkelt
Dada 40 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Dada 1 h. 20 min. střední
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
Dada 35 min. střední
Jahodové Míša řezy
Dada 60 min. vysoká
Obliž prst
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
Dada 25 min. nízká
Zapečená kuřecí prsa s kysaným zelím
Dada — nízká
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Dada 30 min. nízká
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Domácí bramborové lokše
Šunkové muffiny
Zuzka 40 min. nízká
Vařená uzená krkovice
Dada 1 h. 30 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Špenát z čerstvého špenátu
ROLÁDY
Nepečená kokosová roláda
Dada — vysoká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
Medové řezy s ořechovým griliášem
Banánovo-čokoládové kostky
Karbanátky z červeného zelí
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Makový cheesecake s mascarpone
Andělský zákusek s čokoládovým likérem
Sladkokyselá fazolová omáčka s bramborami
SUCHÉ PEČIVO
Kokosové bambulky
Barevné masovo-zeleninové soté
Cuketové brambory s medvědím česnekem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit