Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
Dada 30 min. střední
Zobrazit recept
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Dada 1 h. 20 min. střední
ZÁKUSKY
Nepečený pudinkový zákusek s banány
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
Dada — střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
Dada — nízká
Banánové krémové řezy s tvarohem
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Jurgason 2 h. nízká
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
Norika 60 min. nízká
Grenadýrský pochod
Dada 1 h. 30 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Dada 40 min. nízká
Smetanová polévka z fazolových lusků
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
Zuzka 60 min. střední
Krémové řezy s mascarpone
Jurgason 1 h. 10 min. střední
TĚSTOVINY
Tarhoňa
Dada 30 min. nízká
Hruškový koláč s pudinkem
Michal 1 h. 30 min. střední
Fazolová polévka na sladkokyselo
Londýnské štangličky
Dada 60 min. střední
DEZERTY V SKLENICI
Jablečný podzimní pohár
Zuzka 30 min. nízká
Strašidelné čarodějnické prsty
Pečené kuře s rýží
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Michal 60 min. nízká
Hraběnčin koláč
Zuzka 1 h. 20 min. střední
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
Dada 60 min. vysoká
Medové řezy s ořechovým griliášem
Jurgason 60 min. střední
Plněné zelné listy
ROLÁDY
Štafetky
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
KACHNÍ MASO
Pečená kachní křídla
Pečená husí stehna
MASOVÉ POLÉVKY
Frankfurtská polévka
Tvarohový koláč s mangem
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
Smažený kořen lotosu
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit