Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
Zobrazit recept
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Dada 2 h. vysoká
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřový guláš se žampiony
Michal 1 h. 10 min. nízká
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Dada 2 h. 30 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na paprice
Jurgason — nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborové langoše
Dada — střední
VEPŘOVÉ MASO
Segedínský guláš
Dada 60 min. nízká
Vepřová polévka
Dada 1 h. 30 min. nízká
Kuřecí perkelt
Dada 40 min. nízká
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
ŠTRÚDLY
Ořechový a makový štrúdl
Dada 60 min. střední
Domácí Dobošové řezy
Zuzka 45 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Kuřecí stehna na cibuli s cuketou
Jahodový zákusek s mascarpone
Sýrové tyčinky z listového těsta
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka
Kuřecí maso v cibulové omáčce
KOLÁČE
Makovo jablečný koláč
RIZOTO
Mrkvové rizoto
ZELENINOVÉ SALÁTY
Pórkový salát s jogurtem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Pikantní jablečné čatní s kokosem
Lilkovo-cizrnové kari
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit