Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Dada 40 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Dada 2 h. vysoká
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
Domácí Dobošové řezy
Zuzka 45 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborové langoše
Dada — střední
VEPŘOVÉ MASO
Segedínský guláš
Dada 60 min. nízká
Kuřecí prsa na paprice
Jurgason — nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřová polévka
Dada 1 h. 30 min. nízká
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
ŠTRÚDLY
Ořechový a makový štrúdl
Dada 60 min. střední
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Dada 2 h. 30 min. střední
Vepřový guláš se žampiony
Michal 1 h. 10 min. nízká
Pečená vepřová kýta
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
Ananasové řezy
Tvarohovo-višňové řezy
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Ajurvédská polévka Kičadi
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Tvarohovo-meruňkové řezy
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
RYBÍ SALÁTY
Rybí salát z kyselých ryb
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
SLANÉ CHUŤOVKY
Cheddarové šunkové růžičky
RYBY
Pečený pstruh
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie