Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
Zobrazit recept
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
ZÁKUSKY
Domácí Dobošové řezy
Zuzka 45 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Segedínský guláš
Dada 60 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na paprice
Jurgason — nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborové langoše
Dada — střední
Šomló halušky (Somlói galuska)
Dada 2 h. vysoká
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřová polévka
Dada 1 h. 30 min. nízká
Kuřecí perkelt
Dada 40 min. nízká
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
ŠTRÚDLY
Ořechový a makový štrúdl
Dada 60 min. střední
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Dada 2 h. 30 min. střední
Vepřový guláš se žampiony
Michal 1 h. 10 min. nízká
Medové řezy s ořechovým griliášem
Banánovo-čokoládové kostky
Karbanátky z červeného zelí
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Makový cheesecake s mascarpone
Andělský zákusek s čokoládovým likérem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Sladkokyselá fazolová omáčka s bramborami
Cuketové brambory s medvědím česnekem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit