Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
Zobrazit recept
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Dada 2 h. vysoká
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřový guláš se žampiony
Michal 1 h. 10 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborové langoše
Dada — střední
VEPŘOVÉ MASO
Segedínský guláš
Dada 60 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na paprice
Jurgason — nízká
Vepřová polévka
Dada 1 h. 30 min. nízká
Kuřecí perkelt
Dada 40 min. nízká
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
ŠTRÚDLY
Ořechový a makový štrúdl
Dada 60 min. střední
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Dada 2 h. 30 min. střední
Domácí Dobošové řezy
Zuzka 45 min. střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
Krémové jahodové řezy s tvarohem
Medové řezy s ořechovým griliášem
Karbanátky z červeného zelí
KOLÁČE
Tvarohové pité
Karbanátky s rohlíkem
Vepřový wok s tofu
Makový strouhaný koláč
Arašídové sendviče z listového těsta
RÝŽE
Basmati rýže se zeleninou
Opékané žampiony s bramborami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit