Národní kuchyně▼
Více▼
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Dada 2 h. vysoká
Zobrazit recept
HOVĚZÍ MASO
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Dada 2 h. 30 min. střední
Domácí Dobošové řezy
Zuzka 45 min. střední
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
Vepřový guláš se žampiony
Michal 1 h. 10 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Segedínský guláš
Dada 60 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na paprice
Jurgason — nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborové langoše
Dada — střední
Kuřecí perkelt
Dada 40 min. nízká
Vepřová polévka
Dada 1 h. 30 min. nízká
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
ŠTRÚDLY
Ořechový a makový štrúdl
Dada 60 min. střední
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
Květák v mandžuské omáčce
Nepečený krémeš
Restované houby Shimeji Bunapi
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit