Jednoduchá gulášová polévka z vepřového masa a brambor.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
1 h. 30 min.Obtížnost
nízká
Skvělý recept na originál maďarský guláš. Guláš se skládá výhradně z masa, cibule, papriky a rajčat. Je velmi chutný, a i když se ničím nezahustí, je dostatečně hustý. Tradičně se podává s haluškami, nic vám však nebrání dát si k němu knedlík.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
2 h. 20 min.Obtížnost
střední
Báječný zákusek z maďarské kuchyně připravený podle tradiční receptury. Časově náročnější příprava posouvá tuto kulinářskou specialitu jen do luxusnějších restaurací. Skutečně stojí za to připravit si tuto proslulou dobrotu doma a překvapit vaše blízké.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
2 h. Obtížnost
vysoká
Tip na nedělní oběd. Recept je energeticky odlehčený použitím jogurtu místo sladké smetany, na chuti skutečně neztratí.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
40 min.Obtížnost
nízká
Guláš ze sporáku na velkou rodinnou oslavu.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
2 h. 30 min.Obtížnost
střední
Vynikající klasika z maďarské kuchyně. Podáváme s houskovým knedlíkem.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
60 min.Obtížnost
nízká
Jednoduchý recept, nenáročný na suroviny a náročný na koření.
Ukuchtil
JurgasonČas přípravy
—Obtížnost
nízká
Maďarské langoše z kynutého těsta s nastrouhanými vařenými bramborami. Langoše jsou měkké, jemné a nadýchané. Podáváme podle chuti, tradičně se zakysanou smetanou a nastrouhaným sýrem.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
—Obtížnost
střední
Cca 8 litrů vynikajícího masového guláše připraveného v 16 litrovém kotlíku na hořícím borovém dřevě. Počet porcí je přímo úměrný hladu a potřebě "přidat si nášup" všech zúčastněných kuchařů a pomocníků.
Ukuchtil
MichalČas přípravy
4 h. Obtížnost
střední
Vynikající, jemně pikantní rybí polévka z pangasia. Jednoduchá a rychlá příprava.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
30 min.Obtížnost
nízká
Tradiční guláš doplněný o žampiony podáváme s chlebem.
Ukuchtil
MichalČas přípravy
1 h. 10 min.Obtížnost
nízká
Příprava jednoduchých štrúdlů z listového těsta.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
60 min.Obtížnost
střední