Národní kuchyně▼
Více▼
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Dada 2 h. vysoká
Zobrazit recept
Domácí Dobošové řezy
Zuzka 45 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Segedínský guláš
Dada 60 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na paprice
Jurgason — nízká
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborové langoše
Dada — střední
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřová polévka
Dada 1 h. 30 min. nízká
Kuřecí perkelt
Dada 40 min. nízká
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
ŠTRÚDLY
Ořechový a makový štrúdl
Dada 60 min. střední
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Dada 2 h. 30 min. střední
Vepřový guláš se žampiony
Michal 1 h. 10 min. nízká
Banánové krémové řezy s tvarohem
SUCHÉ PEČIVO
Ořechová kolečka s čokoládovým krémem
Obliž prst
Tradiční ořechové perníčky
Jednoduchá kuřecí prsa s brokolicí
Karbanátky z červeného zelí
CUKROVINKY
Karamelovo-ořechové šišky
Tvarohový koláč s mangem
KOLÁČE
Švestkovo-čokoládový koláč s citronovou polevou
SLANÉ PEČIVO
Racio cookies s kakaem
Tvarohové buchty s ananasem
Čokoládovo-švestkové suflé
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit