Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
Zobrazit recept
ZÁKUSKY
Domácí Dobošové řezy
Zuzka 45 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na paprice
Jurgason — nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Dada 2 h. 30 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborové langoše
Dada — střední
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Segedínský guláš
Dada 60 min. nízká
Šomló halušky (Somlói galuska)
Dada 2 h. vysoká
Vepřová polévka
Dada 1 h. 30 min. nízká
Kuřecí perkelt
Dada 40 min. nízká
ŠTRÚDLY
Ořechový a makový štrúdl
Dada 60 min. střední
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
Vepřový guláš se žampiony
Michal 1 h. 10 min. nízká
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Nanukové řezy
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Karbanátky z červeného zelí
SLADKÁ JÍDLA
Opekance - bobalky
Moravské koláče
KOLÁČE
Rychlý jablkovo-tvarohový koláč
Lité jablečné buchty
SLANÉ CHUŤOVKY
Huspenina
Ořechové jidáše
Ovesné lívance s jablky
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Koláč z máku a ovoce
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit