Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
ZÁKUSKY
Domácí Dobošové řezy
Zuzka 45 min. střední
Šomló halušky (Somlói galuska)
Dada 2 h. vysoká
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřový guláš se žampiony
Michal 1 h. 10 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na paprice
Jurgason — nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborové langoše
Dada — střední
VEPŘOVÉ MASO
Segedínský guláš
Dada 60 min. nízká
Kuřecí perkelt
Dada 40 min. nízká
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Dada 2 h. 30 min. střední
Vepřová polévka
Dada 1 h. 30 min. nízká
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
ŠTRÚDLY
Ořechový a makový štrúdl
Dada 60 min. střední
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hruškový koláč s pudinkem
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
Švestkový koláč s drobenkou
Rychlý tvarohový koláč z listového těsta
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Podzimní zeleninová polévka
MUFFINY
Hruškové muffiny
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
Hrášková polévka se strouháním
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit