Vynikající klasika z maďarské kuchyně. Podáváme s houskovým knedlíkem.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
60 min.Obtížnost
nízká
Skvělý recept na originál maďarský guláš. Guláš se skládá výhradně z masa, cibule, papriky a rajčat. Je velmi chutný, a i když se ničím nezahustí, je dostatečně hustý. Tradičně se podává s haluškami, nic vám však nebrání dát si k němu knedlík.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
2 h. 20 min.Obtížnost
střední
Jednoduchá gulášová polévka z vepřového masa a brambor.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
1 h. 30 min.Obtížnost
nízká
Guláš ze sporáku na velkou rodinnou oslavu.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
2 h. 30 min.Obtížnost
střední
Báječný zákusek z maďarské kuchyně připravený podle tradiční receptury. Časově náročnější příprava posouvá tuto kulinářskou specialitu jen do luxusnějších restaurací. Skutečně stojí za to připravit si tuto proslulou dobrotu doma a překvapit vaše blízké.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
2 h. Obtížnost
vysoká
Příprava jednoduchých štrúdlů z listového těsta.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
60 min.Obtížnost
střední
Cca 8 litrů vynikajícího masového guláše připraveného v 16 litrovém kotlíku na hořícím borovém dřevě. Počet porcí je přímo úměrný hladu a potřebě "přidat si nášup" všech zúčastněných kuchařů a pomocníků.
Ukuchtil
MichalČas přípravy
4 h. Obtížnost
střední
Maďarské langoše z kynutého těsta s nastrouhanými vařenými bramborami. Langoše jsou měkké, jemné a nadýchané. Podáváme podle chuti, tradičně se zakysanou smetanou a nastrouhaným sýrem.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
—Obtížnost
střední
Jednoduchý recept, nenáročný na suroviny a náročný na koření.
Ukuchtil
JurgasonČas přípravy
—Obtížnost
nízká
Vynikající, jemně pikantní rybí polévka z pangasia. Jednoduchá a rychlá příprava.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
30 min.Obtížnost
nízká
Tradiční guláš doplněný o žampiony podáváme s chlebem.
Ukuchtil
MichalČas přípravy
1 h. 10 min.Obtížnost
nízká
Tip na nedělní oběd. Recept je energeticky odlehčený použitím jogurtu místo sladké smetany, na chuti skutečně neztratí.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
40 min.Obtížnost
nízká