Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Dada 2 h. vysoká
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Dada 2 h. 30 min. střední
Domácí Dobošové řezy
Zuzka 45 min. střední
Vepřový guláš se žampiony
Michal 1 h. 10 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborové langoše
Dada — střední
VEPŘOVÉ MASO
Segedínský guláš
Dada 60 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na paprice
Jurgason — nízká
Kuřecí perkelt
Dada 40 min. nízká
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
Vepřová polévka
Dada 1 h. 30 min. nízká
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
ŠTRÚDLY
Ořechový a makový štrúdl
Dada 60 min. střední
Pečená vepřová kýta
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Šunková mini pizza
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušená zelenina s kokosem a brusinkami
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit