Národní kuchyně
Více
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Dada 2 h. vysoká
Domácí Dobošové řezy
Zuzka 45 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřový guláš se žampiony
Michal 1 h. 10 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Segedínský guláš
Dada 60 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na paprice
Jurgason — nízká
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborové langoše
Dada — střední
Vepřová polévka
Dada 1 h. 30 min. nízká
Kuřecí perkelt
Dada 40 min. nízká
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
ŠTRÚDLY
Ořechový a makový štrúdl
Dada 60 min. střední
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Dada 2 h. 30 min. střední
Pečená vepřová kýta
Grenadýrský pochod
Krémové řezy s mascarpone
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
CUKROVINKY
Kokosový kmen
SUCHÉ PEČIVO
Husarské knoflíky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Kolečka s ořechovým sněhem
Špaldové perníky
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
SLANÉ CHUŤOVKY
Sýrové tyčinky z listového těsta
KOLÁČE
Štědrák
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie