svetvemne.cz

Vepřový guláš se žampiony

Tradiční guláš doplněný o žampiony podáváme s chlebem.

 

Počet porcí: 4

Čas přípravy: 1 h. 10 min.

    

Ukuchtil: 

Hodnocení: 

 

 

 
 
Brambory150gramů
Cibule300gramů
Hořčice dijonská1polévková lžíce
Majoránka½čajové lžičky
Pepř černý mletýg
Sádlo2polévkové lžíce
Sůlg
Vepřová kýta500gramů
Voda1litr
Žampiony250gramů

1. 

sádlo 2 PL  cibule 300 g

Na sádle zpěníme dvě nadrobno nakrájené cibule.

2. 

vepřová kýta 500 g  voda 1 l  brambory 150 g

Přidáme na větší kousky nakrájené maso. Když se maso zatáhne, podlijeme vodou. Přidáme jednu středně velkou, najemno nastrouhanou bramboru. Vaříme 30 minut.

3. 

žampiony 250 g

Přidáme na čtvrtky nakrájené žampiony.

4. 

sůl  pepř černý mletý  hořčice dijonská 1 PL  majoránka ½ ČL

Dochutíme solí, pepřem, hořčicí a majoránkou. Případně dolijeme vodu. Vaříme dalších 30 minut.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 7 • Přihlásit