RECEPTY

Vepřový guláš se žampiony

Vepřový guláš se žampiony

Tradiční guláš doplněný o žampiony podáváme s chlebem.

recept,fotorecept,cibule,vepřová kýta,žampiony,Masové polévky,Recepty maďarské kuchyně,Bezlepkové,Bezlaktózové

Masové polévky

Recepty maďarské kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

1 h. 10 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

brambory150gramů
cibule300gramů
hořčice dijonská1polévková lžíce
majoránka½čajové lžičky
pepř černý mletý-
sádlo2polévkové lžíce
sůl-
vepřová kýta500gramů
voda1litr
žampiony250gramů

 

Recept

1. 

sádlo 2 polévkové lžíce  cibule 300 gramů

Na sádle zpěníme dvě nadrobno nakrájené cibule.

2. 

vepřová kýta 500 gramů  voda 1 litr  brambory 150 gramů

Přidáme na větší kousky nakrájené maso. Když se maso zatáhne, podlijeme vodou. Přidáme jednu středně velkou, najemno nastrouhanou bramboru. Vaříme 30 minut.

3. 

žampiony 250 gramů

Přidáme na čtvrtky nakrájené žampiony.

4. 

sůl  pepř černý mletý  hořčice dijonská 1 polévková lžíce  majoránka ½ čajové lžičky

Dochutíme solí, pepřem, hořčicí a majoránkou. Případně dolijeme vodu. Vaříme dalších 30 minut.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie