Národní kuchyně▼
Více▼
TELECÍ MASO
Ossobuco - dušená telecí kližka
Michal 2 h. střední
Zobrazit recept
ZÁKUSKY
Vanilková Panna Cotta
Michal 30 min. střední
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
Jurgason 1 h. 30 min. střední
Sýrovo-šunkové makarony
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Šalvějové pesto
Michal — nízká
Telecí guláš
Kuřecí prsa plněná mozzarellou s bazalkou
Zuzka 30 min. nízká
Špagety s čerstvými rajčaty a bazalkou
Michal 30 min. nízká
Tiramisu
Michal 50 min. střední
Špagety Carbonara
Michal 20 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Fantozziho rajčatová polévka
Michal 40 min. nízká
Pesto z medvědího česneku
Dada 15 min. nízká
Špagety all'Amatriciana
Michal 25 min. střední
Těstoviny s liškami a lososem
RIZOTO
Houbové rizoto s liškami
Boloňské špagety
Michal 60 min. střední
Špagety Aglio e Olio
Michal 10 min. střední
Kuřecí rizoto
Jurgason 45 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Cannelloni s dýní
Zuzka 60 min. střední
SLANÉ KOLÁČE
Pizza
Dada 1 h. 30 min. střední
Cannelloni s masovou nádivkou
Dada 2 h. střední
Fettuccine s brokolicí
Špagety s bazalkovým pestem
Zuzka 40 min. střední
Medové řezy s ořechovým griliášem
Banánovo-čokoládové kostky
Karbanátky z červeného zelí
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Makový cheesecake s mascarpone
Andělský zákusek s čokoládovým likérem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Sladkokyselá fazolová omáčka s bramborami
Cuketové brambory s medvědím česnekem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit