Národní kuchyně
Více
Maso 375
Bezmasá jídla 171
Ryby 63
Těstoviny 55
Pizza 3
Omáčky a prívarky 47
Rizoto 11
Sladká jídla 71
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Dušená paprika s vejcem
SLADKÁ JÍDLA
Žemlovka z domácí pekárny
Karbanátky z červeného zelí
TĚSTOVINY
Boloňské špagety
Lasagne
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit