Všechny recepty > Vánoční recepty > Vánoční jídla
Tradiční vánoční slovenské jídlo - bobalky, opekance, pupáľky, pupáky ... nejoblíbenější jsou z mákem. Jelikož je pokrm poměrně sytý, mělo by připravené množství stačit na uvedené 4 porce. Pokud se vám to zdá málo, klidně si množství ingrediencí zdvojnásobte.
Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
—
Obtížnost
vysoká
Klasický recept na přípravu smažených podkoviček z kapra.
Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
—
Obtížnost
nízká
Oblíbený rýžový nákyp tentokrát se všemi chutěmi Vánoc.
Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
1 h. 30 min.
Obtížnost
vysoká
Jemná, máslovo-medová kachna na sváteční stůl. Podáváme s bramborovým salátem.
Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
3 h.
Obtížnost
nízká
Jak si rychle a jednoduše připravit jemné křupavé maso z kapra.
Ukuchtil
Norika
Čas přípravy
—
Obtížnost
nízká
Chutný bramborový salát nejen ke smaženému kaprovi, ale také k mořským rybám či vepřovému řízku.
Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
—
Obtížnost
nízká