Národní kuchyně
Více
RYBY
Křupavé podkovičky z kapra
Norika 50 min. střední
Smažený kapr
Dada 20 min. nízká
SLADKÁ JÍDLA
Makové pupáky z rohlíků
Michal 15 min. nízká
Opekance - bobalky
Dada — střední
Bobalky s mákem
Dada — vysoká
KACHNÍ MASO
Vánoční kachna
Dada 3 h. nízká
Vánoční rýžový koláč
Dada 1 h. 30 min. vysoká
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Bramborový vánoční salát
Dada — nízká
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
Ananasové řezy
Tvarohovo-višňové řezy
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Ajurvédská polévka Kičadi
KOLÁČE
Strouhaný tvarohový koláč s jablky
Vanilkové soufflé
Tvarohovo-meruňkové řezy
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Pečený pstruh
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie