Národní kuchyně▼
Více▼
SLADKÁ JÍDLA
Opekance - bobalky
Dada — střední
Zobrazit recept
Bobalky s mákem
Dada — vysoká
RYBY
Smažený kapr
Dada 20 min. nízká
Makové pupáky z rohlíků
Michal 15 min. nízká
KACHNÍ MASO
Vánoční kachna
Dada 3 h. nízká
Vánoční rýžový koláč
Dada 1 h. 30 min. vysoká
Křupavé podkovičky z kapra
Norika 50 min. střední
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Bramborový vánoční salát
Dada — nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
Mořský čert se zeleným pestem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Makovo-jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit