Všechny recepty > Dezerty > Mrazené dezerty
Všechny recepty > Dezerty > Mrazené dezerty
Jemná, krémová domácí zmrzlina. Zmrzlina je nejlepší 4-5 hodin po zmrazení. Pokud ji máte v lednici déle, více ztuhne. Potom ji stačí před podáváním nechat chvíli povolit a promixovat ponorným mixérem. Opět nabude krásnou a chutnou krémovou konzistenci.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
2 h. Obtížnost
střední
Domácí malinové nanuky, na kterých si pochutnají nejen děti.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
—Obtížnost
střední
Mrazený dezert. Pamlsek pro horké letní dny.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
—Obtížnost
střední
Domácí zmrzlina z kvalitních ingrediencí, připravená bez zmrzlinového stroje, finančně zajímavá. Podáváme ve zmrzlinových pohárech, miskách nebo do zmrzlinového kornoutku. Podle chuti můžeme polít rozpuštěnou čokoládou.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
—Obtížnost
střední
Rychle a jednoduše připravené domácí nanuky.
Ukuchtil
OndrejČas přípravy
—Obtížnost
nízká