Národní kuchyně▼
Více▼
Míchané nápoje alkoholické 5
Likéry 8
Mléčné koktejly 6
Smoothie 8
Sirupy a čaje 10
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
Grenadýrský pochod
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Letní bramborový salát
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
ZÁKUSKY
Nanukové řezy
Tvarohový koláč s broskvemi
Kofty z červené řepy
Květák v mandžuské omáčce
Karbanátky z červeného zelí
SLADKÁ JÍDLA
Rýžový nákyp s tvarohem
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy
SLANÉ KOLÁČE
Balkánský koláč z listového těsta
Špenátový salát s těstovinami a mozzarellou
Tvarohová vosí hnízda
MUFFINY
Muffiny z podmáslí se švestkovými povidly
Třešňové Clafoutis
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit