Národní kuchyně
Více
Míchané nápoje alkoholické 5
Likéry 8
Mléčné koktejly 6
Smoothie 8
Sirupy a čaje 10
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Krémové řezy s mascarpone
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Pečené kuře s rýží
Šomló halušky (Somlói galuska)
Smažená sekaná
Brambory opečené na másle
Ananasové řezy
Tvarohovo-višňové řezy
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Ajurvédská polévka Kičadi
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Tvarohovo-meruňkové řezy
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
RYBÍ SALÁTY
Rybí salát z kyselých ryb
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Cheddarové šunkové růžičky
RYBY
Pečený pstruh
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie