Národní kuchyně▼
Více▼
Míchané nápoje alkoholické 5
Likéry 8
Mléčné koktejly 6
Smoothie 8
Sirupy a čaje 10
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Pečené kuře s rýží
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Obliž prst
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
MASOVÉ POLÉVKY
Ovarová polévka
Banánovo-čokoládové kostky
Sýrové tyčinky z listového těsta
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
Karbanátky z červeného zelí
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Velikonoční beránek
Žampionový quiche
Mrkvovo-bramborové sabdží v rajčatové omáčce
Čevapčiči
MUFFINY
Opilí velikonoční zajíci
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit