Národní kuchyně▼
Více▼
Míchané nápoje alkoholické 5
Likéry 8
Mléčné koktejly 6
Smoothie 8
Sirupy a čaje 10
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Letní bramborový salát
Smažená bedla v těstíčku
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Grenadýrský pochod
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
TĚSTOVINY
Tarhoňa
Hruškový koláč s pudinkem
Ananasové řezy
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
Květák v mandžuské omáčce
Nepečený krémeš
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
Restované houby Shimeji Bunapi
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
Halušky z červené řepy
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit