svetvemne.cz

Hlavní jídla > Maso > Vepřové maso

Vepřové maso

 
Bramborárky s bavorskou sekanou

Bramborárky jsou velmi oblíbené a tak jsme je trochu vylepšili!

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

střední

Dušené vepřové maso na houbách

Takto nám vařila máma. Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Vepřové závitky (španělský ptáček) v parním hrnci

Oblíbené španělské ptáčky z vepřového masa připravené v parním hrnci.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Plněné vepřové závitky

Chutně upravená vepřová plec, naplněná slaninou, vajíčkem a zelím na šťávě.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

střední

Vepřové maso v alobalu

Porce voňavého masa s bramborami a žampiony. Jednoduchá příprava, jednoduché servírování.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 20 min.

Obtížnost

nízká

Moravský vrabec

Česká klasika, vepřová kýta s kysaným zelím a knedlíkem.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

Pečená vepřová kýta

Jednoduchý recept na přípravu chutného pečeného masa s česnekovým nádechem. Vhodnou přílohou jsou brambory, knedlík a dušené zelí.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

nízká

Originální polský Bigos

Tradiční podzimní a zimní jídlo Slovanů. Zdravé a chutné. Recept neobsahuje žádné koření záměrně, není to tisková chyba. :)

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Vepřové na kmíně

Chutné, lehké a jemné maso v dietní úpravě.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Živánská v parním hrnci

Recept na přípravu ražniči v parním hrnci.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Karbanátky

Oblíbené smažené karbanátky z mletého masa.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Plněné bramboráky

Výborné bramborové placky plněné kysaným zelím nebo plněné masem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

střední

Vepřové maso na kremžské hořčici

Jednoduchá příprava kousků vepřového masa v chutné hořčicové omáčce. Doporučujeme podávat s máslovou rýží parboiled a s některým ze salátů z červené řepy.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Smažené vepřové maso na sladkokyselo

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Balkánský plamen

Něco pro milovníky pikantních jídel.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Štefanská roláda

Tradiční slovenské hlavní jídlo vhodné na pohoštění rodiny o svátcích.

Ukuchtil

Elenka

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

střední

Plněné zapékané rohlíky

Chutná křupavá večeře.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

vysoká

Čevapčiči v parním hrnci

Čevapčiči z parního hrnce nevypadá velmi pohledně, avšak jeho chuť je nerozeznatelná od smažené varianty, pokud ne lepší. Mletá masa obsahují v syrovém stavu poměrně hodně tuku a touto formou přípravy se odbourá další nežádoucí nabalování tuků.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Smažená sekaná

Rychlá jednoduchá večeře. Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

Plněné kapustové listy v rajčatové šťávě

Výborné a šťavnaté plněné kapustové listy

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

 

 
 

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit