svetvemne.cz

Hlavní jídla > Maso > Vepřové maso

Vepřové maso

 
Pečené vepřová kýta s kořenovou zeleninou

Oblíbené pečené vepřové na zelenině. Podáváme s bramborovou přílohou, s kyselou okurkou či chutným salátem z řepy.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Pečená vepřová kýta

Jednoduchý recept na přípravu chutného pečeného masa s česnekovým nádechem. Vhodnou přílohou jsou brambory, knedlík a dušené zelí.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

nízká

Dušené vepřové maso na houbách

Takto nám vařila máma. Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Karbanátky

Oblíbené smažené karbanátky z mletého masa.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Plněná vepřová roláda

Barevná masová roláda vhodná na slavnostní příležitosti.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

1 h. 40 min.

Obtížnost

střední

Masové kuličky v rajské omáčce

Jemné masové kuličky v rajské omáčce.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Bůčkové karbanátky

Chutné nadýchané karbanátky. Podáváme s vařenými bramborami.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Štefanská roláda

Tradiční slovenské hlavní jídlo vhodné na pohoštění rodiny o svátcích.

Ukuchtil

Elenka

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

střední

Plněné vepřové závitky

Chutně upravená vepřová plec, naplněná slaninou, vajíčkem a zelím na šťávě.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

střední

Balkánský plamen

Něco pro milovníky pikantních jídel.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Pečená vepřová krkovička

Pečenou vepřovou krkovičku nejčastěji podáváme s knedlíkem a dušeným zelí. Chutnou alternativou je použít jako přílohu dušené paprikové brambory.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

Vepřové maso v alobalu

Porce voňavého masa s bramborami a žampiony. Jednoduchá příprava, jednoduché servírování.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 20 min.

Obtížnost

nízká

Vepřové na kmíně

Chutné, lehké a jemné maso v dietní úpravě.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Plněné kapustové listy v rajčatové šťávě

Výborné a šťavnaté plněné kapustové listy

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

Obráceně vepřové řízky

Zvláště jemné a lahodné vepřové řízky.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Vepřový řízek v bramborovém těstě

Oběd hodný neděle. :) Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Originální polský Bigos

Tradiční podzimní a zimní jídlo Slovanů. Zdravé a chutné. Recept neobsahuje žádné koření záměrně, není to tisková chyba. :)

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Vepřové maso na houbách

Recept na přípravu dušeného vepřového masa na čerstvých žampionech. Vhodnou přílohou je rýže nebo bramborová kaše.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Čevapčiči

Výborný klasický recept na tradiční chutné a oblíbené karbanátky. Podáváme s vařenými bramborami, nakrájenou čerstvou cibulí a hořčicí.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Pečené vepřové kuličky

Výborné masové kuličky vhodné k omáčkám.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit