svetvemne.cz

Hlavní jídla > Maso > Vepřové maso

Vepřové maso

 
Plněné vepřové závitky

Chutně upravená vepřová plec, naplněná slaninou, vajíčkem a zelím na šťávě.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

střední

Vepřové závitky (španělský ptáček) v parním hrnci

Oblíbené španělské ptáčky z vepřového masa připravené v parním hrnci.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Dušené vepřové maso na houbách

Takto nám vařila máma. Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Originální polský Bigos

Tradiční podzimní a zimní jídlo Slovanů. Zdravé a chutné. Recept neobsahuje žádné koření záměrně, není to tisková chyba. :)

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Pečená vepřová kýta

Jednoduchý recept na přípravu chutného pečeného masa s česnekovým nádechem. Vhodnou přílohou jsou brambory, knedlík a dušené zelí.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

nízká

Štefanská roláda

Tradiční slovenské hlavní jídlo vhodné na pohoštění rodiny o svátcích.

Ukuchtil

Elenka

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

střední

Česnekovo-paprikový bůček

Tato, ne právě nejzdravější :) lahůdka nejlépe chutná nakrájená na čerstvém chlebu potřeném hořčicí.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Obráceně vepřové řízky

Zvláště jemné a lahodné vepřové řízky.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Moravský vrabec

Česká klasika, vepřová kýta s kysaným zelím a knedlíkem.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

Segedínský guláš

Vynikající klasika z maďarské kuchyně. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Vepřový jazyk ve smetanové omáčce

Podáváme s knedlíkem. Vařený jazyk má výbornou chuť, dá se jíst i bez omáčky, s chlebem, hořčicí nebo křenem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

Vepřové na kmíně

Chutné, lehké a jemné maso v dietní úpravě.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Vepřové maso na houbách

Recept na přípravu dušeného vepřového masa na čerstvých žampionech. Vhodnou přílohou je rýže nebo bramborová kaše.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Plněná vepřová roláda

Barevná masová roláda vhodná na slavnostní příležitosti.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

1 h. 40 min.

Obtížnost

střední

Obrácené zelí

Nákyp ze zelí a brambor se slaninou a uzeným.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

Vepřové maso s hořčicovou omáčkou

Chutné vepřové maso v hořčicové omáčce s pórkem nebo jablky. Podáváme s rýží nebo těstovinami.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Francouzské brambory

Recept na přípravu francouzských brambor. Sytý a chutný oběd na všední den pro každého.

Ukuchtil

Ivan

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Steaky z vepřové panenky

Jednoduchý ověřený postup na přípravu chutného steaku z jemné vepřové panenské svíčkové. Pánev můžete s radostí nahradit zahradním grilem.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Vepřová játra na šťávě

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

střední

Pečená vepřová roláda

Nadýchaná jemná roláda z vepřového masa plněná vařenými vajíčky.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

1 h. 20 min.

Obtížnost

střední

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit