svetvemne.cz

Hlavní jídla > Maso > Vepřové maso

Vepřové maso

 
Pečené vepřová kýta s kořenovou zeleninou

Oblíbené pečené vepřové na zelenině. Podáváme s bramborovou přílohou, s kyselou okurkou či chutným salátem z řepy.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Pečené vepřové maso na cibuli s mrkví

Jemná, pečená vepřová kýta špikovaná uzenou slaninou. Doporučujeme podávat s dušenými bramborami a s kyselou okurkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

střední

Vepřové kostky v zeleninovo-smetanové omáčce

Podáváme s těstovinami nebo houskovým knedlíkem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

střední

Plněné vepřové závitky

Chutně upravená vepřová plec, naplněná slaninou, vajíčkem a zelím na šťávě.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

střední

Zapečené brambory s masem a zeleninou

Šťavnatý oběd z jednoho hrnce.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Vepřové medailonky s cuketou

Chutný recept na přípravu vepřového masa s cuketou.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Vepřové závitky (španělský ptáček) v parním hrnci

Oblíbené španělské ptáčky z vepřového masa připravené v parním hrnci.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Pečená vepřová kýta

Jednoduchý recept na přípravu chutného pečeného masa s česnekovým nádechem. Vhodnou přílohou jsou brambory, knedlík a dušené zelí.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

nízká

Vepřové na kmíně

Chutné, lehké a jemné maso v dietní úpravě.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Živánská v parním hrnci

Recept na přípravu ražniči v parním hrnci.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Vepřové maso s hořčicovou omáčkou

Chutné vepřové maso v hořčicové omáčce s pórkem nebo jablky. Podáváme s rýží nebo těstovinami.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Vepřová játra na cibulce

Vynikající lahůdka z klasické kuchyně, která v záplavě moderních receptů a různých "proti" vypadla z jídelníčků.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

Skotská vejce

Skvěle chutnající kulaté karbanátky plněné celým vajíčkem uvařeným natvrdo. Prý nechybí na žádném pikniku na britských ostrovech. Zaručeně si je oblíbíte i vy, dobré jsou s chlebem, brambory i s omáčkou. Doporučuje se smažit je v oleji, ale dají se upéct i v troubě a díky tomu jsou méně kalorické.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Masovo-hermelínové kuličky na špejli

Podáváme s pečivem a čerstvou zeleninou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Dušené vepřové maso na houbách

Takto nám vařila máma. Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Klasické vepřové řízky

Nejklasičtější řízková klasika.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Plněné kapustové listy v rajčatové šťávě

Výborné a šťavnaté plněné kapustové listy

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

Vepřové řízky na bílém víně

Co uvařit k obědu pokud máme doma parní hrnec? Jednoduchý a rychlý recept na vepřové řízky na bílém víně.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

nízká

Pečená vepřová krkovička

Pečenou vepřovou krkovičku nejčastěji podáváme s knedlíkem a dušeným zelí. Chutnou alternativou je použít jako přílohu dušené paprikové brambory.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

Marinované vepřové steaky se slaninou

Podáváme s opečenými bramborami.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit