Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Plněná vepřová roláda
Jurgason 1 h. 40 min. střední
Zobrazit recept
Vepřovo-hovězí sekaná s vejcem
Dada 1 h. 40 min. střední
Pečené vepřové maso na cibuli s mrkví
Dada 2 h. střední
Párkový tysaj
Michal 20 min. nízká
Vepřové soté s játry
Dada 60 min. střední
Pečené vepřová kýta s kořenovou zeleninou
Dada 2 h. 30 min. střední
Jemná plněná sekaná
Dada 1 h. 20 min. vysoká
Vepřové kostky v pórkové omáčce
Pikantní vepřové koleno na pivu
Dada — střední
Guláš s fazolemi
Dada 1 h. 15 min. střední
Vepřové maso na kremžské hořčici
Dada 60 min. nízká
Zapékané míchané brambory
Dada 1 h. 30 min. střední
Bramborárky s bavorskou sekanou
Dada 50 min. střední
Vepřové maso v jablečné omáčce
Chřest v pivním těstíčku se šunkou
Dada 40 min. střední
Masovo-cizrnové rolky
Jarní čevapčiči s medvědím česnekem
Dada 35 min. nízká
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
Brynzové špaldové kroupy se slaninou
Dada 30 min. střední
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
Skotská vejce
Zapékané plněné bedly
Dada 60 min. vysoká
Grilovaný hamburger v domácích žemlích
Dada 2 h. vysoká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
Plněné zelné listy
SUCHÉ PEČIVO
Strašidelné čarodějnické prsty
KNEDLÍKY
Slezské bramborové knedlíky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Marcipánoví pavoučci
ROLÁDY
Žirafí roláda
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Lité jablečné buchty
Plněná kachna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit