Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové soté s játry
Dada 60 min. střední
Brynzové špaldové kroupy se slaninou
Dada 30 min. střední
Guláš s fazolemi
Dada 1 h. 15 min. střední
Pikantní vepřové koleno na pivu
Dada — střední
Vepřovo-hovězí sekaná s vejcem
Dada 1 h. 40 min. střední
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
Párkový tysaj
Michal 20 min. nízká
Chřest v pivním těstíčku se šunkou
Dada 40 min. střední
Bramborárky s bavorskou sekanou
Dada 50 min. střední
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
Dada 1 h. 30 min. střední
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
Pečené vepřová kýta s kořenovou zeleninou
Dada 2 h. 30 min. střední
Pečené vepřové maso na cibuli s mrkví
Dada 2 h. střední
Skotská vejce
Zapékané plněné bedly
Dada 60 min. vysoká
Vepřové maso na kremžské hořčici
Dada 60 min. nízká
Masovo-cizrnové rolky
Grilovaný hamburger v domácích žemlích
Dada 2 h. vysoká
Vepřové kostky v pórkové omáčce
Jarní čevapčiči s medvědím česnekem
Dada 35 min. nízká
Jemná plněná sekaná
Dada 1 h. 20 min. vysoká
Plněná vepřová roláda
Jurgason 1 h. 40 min. střední
Vepřové maso v jablečné omáčce
Zapékané míchané brambory
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Vepřová játra na cibulce
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie