Národní kuchyně▼
Více▼
SLADKÁ JÍDLA
Ovesné lívance s jablky
Dada 50 min. střední
Zobrazit recept
SLADKÉ SNÍDANĚ
Jablečná omeleta
Dada 15 min. nízká
Snídaňové palačinky s čerstvými meruňkami
Dýňové vafle
Dada — střední
Vánoční štola
Dada 2 h. 30 min. vysoká
Kakaové lívance
Michal 40 min. nízká
Tvarohový trhanec
Michal 25 min. střední
Špaldovo-ovesné lívanečky
Dada 40 min. střední
Vanilkové vafle s broskvovou omáčkou
Dada 60 min. vysoká
Vafle s jahodovým pyré
Domácí vafle s karamelem
Jablečné lívance
Zuzka 30 min. nízká
Vdolky s marmeládou
Dada 30 min. nízká
Vafle s ovocem a karamelovým likérem
Michal 5 min. nízká
Vánočka
Dada 2 h. střední
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
SUCHÉ PEČIVO
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Makovo-jablečný koláč
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit