RECEPTY

Ovesné lívance s jablky

Ovesné lívance s jablky

Sladká večeře, ale i snídaně, skvělé hlavně během zimních měsíců. Podáváme s medem, skořicí a ořechy.

recept,fotorecept,jablka,vločky ovesné,Sladká jídla,Sladké snídaně,Sezónní recepty

Sladká jídla

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

cukr vanilkový1balení
jablka200gramů
mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5%300mililitrů
olej slunečnicový-
vejce slepičí1kus
vločky ovesné100gramů

 

Recept

1. 

jablka 200 gramů

Jablka omyjeme, oloupeme a nahrubo nastrouháme.

2. 

mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5% 300 mililitrů  vejce slepičí 1 kus  vločky ovesné 100 gramů  cukr vanilkový 1 balení

Přidáme mléko, vejce, ovesné vločky a vanilkový cukr.

3. 

Promícháme a necháme 30 minut odpočívat.

4. 

Z těsta tvoříme polévkovou lžící...

5. 

olej slunečnicový

... lívance. Pečeme je na troše oleje (téměř nasucho), z jedné...

6. 

...a z druhé strany.

7. 

Křehké a jemné lívance klademe na sebe a podáváme v porci 4 lívance.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie