Ovesné lívance s jablky

Sladká večeře, ale i snídaně, skvělé hlavně během zimních měsíců. Podáváme s medem, skořicí a ořechy.
recept,fotorecept,jablka,vločky ovesné,Sladká jídla,Sladké snídaně
Sladká jídla
Ingredience
Ingredience
cukr vanilkový | 1 73 | balení kcal | |
jablka | 200 122 | gramů kcal | |
mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5% | 300 192 | mililitrů kcal | |
olej slunečnicový | 0 ?? | kcal | |
vejce slepičí | 1 88 | kus kcal | |
vločky ovesné | 100 366 | gramů kcal |
Recept

2.
mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5% 300 mililitrů • vejce slepičí 1 kus • vločky ovesné 100 gramů • cukr vanilkový 1 balení
Přidáme mléko, vejce, ovesné vločky a vanilkový cukr.

3.
Promícháme a necháme 30 minut odpočívat.

4.
Z těsta tvoříme polévkovou lžící...


6.
...a z druhé strany.

7.
Křehké a jemné lívance klademe na sebe a podáváme v porci 4 lívance.

Dobrou chuť!