svetvemne.cz

Polévky > Houbové polévky

Houbové polévky

 
Houbová polévka

Podzimní polévka z čerstvých suchohřibů a klouzků.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 20 min.

Obtížnost

vysoká

Kulajda

Chutná polévka z jihočeské kuchyně.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

Houbová polévka ze sušených hub

Houbová polévka s bramborami a skvělým krupicovým strouháním.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Vánoční houbová polévka

Výborná polévka ze sušených hub na váš vánoční stůl.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Hlívová polévka se smetanou

Jemná hlívová polévka s bramborami a smetanou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Dršťková polévka z hlívy

Falešná dršťková polévka z hlívy ústřičné je stejně chutná jako pravá dršťková.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Žampionová krémová polévka

Na tuto polévku vám budou stačit nožičky ze žampionů. Kloboučky použijte na jiný pokrm z těchto chutných hub.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Polévka z lesní houby kotrče kadeřavého

Kotrč nebo i beraní hlava je vynikající jedlá houba. Nabízíme vám recept na polévku z ní. Je vynikající.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Hlívový guláš s bramborami

Jednoduchý recept na přípravu hlívové guláše s bramborami

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

nízká

Hlívová polévka s hráškem

Hustá hlívová polévka pikantní chuti. Množství koření můžete zredukovat, případně některé podle chuti ani nepoužít. Neokořeněná bude chutnat i dětem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Hlívová polévka se strouháním

Hustá hlívová polévka se zeleninou a výborným domácím strouháním - zavářkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

vysoká

Jemná hlívová polévka

Jednoduchá, dojemna rozmixovaná, hlívovo- bramborová polévka.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit