RECEPTY

Česnekové trojúhelníky

Česnekové trojúhelníky

Měkkoučké, česnekovo-sýrové chuťovky. K chlazenému pivu jako stvořené.

recept,fotorecept,sýr Bambíno,česnek,droždí čerstvé,Slané pečivo,Slané chuťovky

Slané pečivo

Ukuchtil

Počet porcí

15

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

cukr krystalový½čajové lžičky
droždí čerstvé20gramů
mléko250mililitrů
mouka hladká1čajová lžička
mouka hladká500gramů
máslo150gramů
olej slunečnicový100mililitrů
sýr Bambíno100gramů
sůl1čajová lžička
česnek8stroužků

 

Recept

1. 

mouka hladká 1 čajová lžička  mléko 250 mililitrů  cukr krystalový ½ čajové lžičky  droždí čerstvé 20 gramů

V teplém mléce rozmícháme mouku a droždí s trochou cukru a necháme vzejít kvásek.

2. 

mouka hladká 500 gramů  sůl 1 čajová lžička  olej slunečnicový 100 mililitrů

Do mísy nasypeme mouku, přidáme sůl a olej.

3. 

Přidáme kvásek a vypracujeme těsto.

4. 

Těsto necháme zakryté, na teplém místě vykynout.

5. 

máslo 150 gramů  sýr Bambíno 100 gramů  česnek 8 stroužků

Na náplň utřeme sýr s máslem a česnekem.

6. 

Těsto vyválíme do tvaru obdélníku a natřeme náplní.

7. 

Zarolujeme a rozkrájíme na trojúhelníky. Pečeme na plechu vyloženém s pečicím papírem 20 minut na 180 °C.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit