Národní kuchyně▼
Více▼
KNEDLÍKY
Slezské bramborové knedlíky
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
Houskový knedlík vařený v porcelánovém hrnku
Dada 40 min. střední
Karlovarský knedlík
Michal 1 h. 10 min. nízká
Karlovarské toastové knedlíky
Michal 45 min. střední
Domácí kynutý knedlík
Zuzka 50 min. nízká
Bramborové knedlíky
Jurgason — střední
Jemný kynutý knedlík
Jurgason 60 min. nízká
Houbové-slaninové knedlíky
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Dada 1 h. 30 min. nízká
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Nepečený krémeš
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
Restované houby Shimeji Bunapi
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit