Národní kuchyně▼
Více▼
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Dada 1 h. 30 min. nízká
Zobrazit recept
Karlovarské toastové knedlíky
Michal 45 min. střední
Slezské bramborové knedlíky
Dada 60 min. střední
Houskový knedlík vařený v porcelánovém hrnku
Dada 40 min. střední
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
Karlovarský knedlík
Domácí kynutý knedlík
Zuzka 50 min. nízká
Bramborové knedlíky
Jurgason — střední
Jemný kynutý knedlík
Jurgason 60 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
ZÁKUSKY
Jahodové Míša řezy
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
RÝŽE
Smetanová rýže
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Krupicové strouhání
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
HOVĚZÍ MASO
Segedínský guláš s hovězím masem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Letní rajčatová polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit