Národní kuchyně▼
Více▼
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Dada 1 h. 30 min. nízká
Zobrazit recept
Slezské bramborové knedlíky
Dada 60 min. střední
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
Domácí kynutý knedlík
Zuzka 50 min. nízká
Karlovarský knedlík
Jemný kynutý knedlík
Jurgason 60 min. nízká
Karlovarské toastové knedlíky
Michal 45 min. střední
Bramborové knedlíky
Jurgason — střední
Houskový knedlík vařený v porcelánovém hrnku
Dada 40 min. střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
TĚSTOVINY
Halušky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Arašídové sendviče z listového těsta
Květák v mandžuské omáčce
Třešňová bublanina
Křehký tvarohový šnek
Makovo jablečný koláč
RIZOTO
Kuřecí rizoto
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Gratinované brambory
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit