Národní kuchyně
Více
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Dada 1 h. 30 min. nízká
Slezské bramborové knedlíky
Dada 60 min. střední
Karlovarské toastové knedlíky
Michal 45 min. střední
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
Karlovarský knedlík
Bramborové knedlíky
Jurgason — střední
Jemný kynutý knedlík
Jurgason 60 min. nízká
Houskový knedlík vařený v porcelánovém hrnku
Dada 40 min. střední
Domácí kynutý knedlík
Zuzka 50 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit