Národní kuchyně▼
Více▼
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Dada 1 h. 30 min. nízká
Zobrazit recept
Slezské bramborové knedlíky
Dada 60 min. střední
Karlovarský knedlík
Michal 1 h. 10 min. nízká
Domácí kynutý knedlík
Zuzka 50 min. nízká
Karlovarské toastové knedlíky
Michal 45 min. střední
Houskový knedlík vařený v porcelánovém hrnku
Dada 40 min. střední
Houbové-slaninové knedlíky
Jemný kynutý knedlík
Jurgason 60 min. nízká
Bramborové knedlíky
Jurgason — střední
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
ZÁKUSKY
Obliž prst
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
MASO
Domácí tlačenka
SLADKÁ JÍDLA
Rýžový nákyp s tvarohem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Máslové brambory
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
TĚSTOVINY
Sýrovo-šunkové makarony
OMÁČKY A PRÍVARKY
Červená čočka se špenátem
Tofu v čočkové omáčce
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Pečený marinovaný králík s bramborami
KACHNÍ MASO
Plněná kachna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit