Národní kuchyně
Více
KNEDLÍKY
Slezské bramborové knedlíky
Dada 60 min. střední
Houskový knedlík vařený v porcelánovém hrnku
Dada 40 min. střední
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
Karlovarský knedlík
Karlovarské toastové knedlíky
Michal 45 min. střední
Domácí kynutý knedlík
Zuzka 50 min. nízká
Jemný kynutý knedlík
Jurgason 60 min. nízká
Bramborové knedlíky
Jurgason — střední
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Dada 1 h. 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Tvarohovo-višňové řezy
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Ajurvédská polévka Kičadi
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Tvarohovo-meruňkové řezy
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
RYBÍ SALÁTY
Rybí salát z kyselých ryb
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
SLANÉ CHUŤOVKY
Cheddarové šunkové růžičky
RYBY
Pečený pstruh
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie