Národní kuchyně
Více
RYBY
ActiFry grilovaný losos se zeleninou
Jurgason 50 min. nízká
Pečené rybí filé v trojobalu
Dada 30 min. nízká
Pečená Tilapie nilská
Michal 30 min. střední
Tilapie v parmezánu
Dada 30 min. střední
Rybí filé pod sýrovou nádivkou
Dada 40 min. střední
Smažené rybí kousky ze sumečka
Rybí filé v zelenině
Dada 60 min. střední
Rybí čipsy
Dada 20 min. nízká
ActiFry pečená pražma
Michal — nízká
Treska ve sněhovém těstíčku
Dada — střední
Provensálský lososový steak
Dada — nízká
Pstruh s tymiánem
Zuzka 30 min. nízká
Žraločí steak v pivním těstíčku
Rybí filé v česnekovém těstíčku
Smažená ryba v koprovém těstíčku
Smažený kapr
Lososový steak se sýrem
ActiFry marinovaný losos
Jurgason 1 h. 15 min. nízká
ActiFry Lososové karbanátky s pečenými bramborami
Zuzka 45 min. střední
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
Jurgason 45 min. střední
Losos na Teriyaki
Michal 10 min. nízká
Rybí kuličky s medvědím česnekem
Dada 45 min. střední
Lososový filet s Gomashio
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Dada 45 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit