Národní kuchyně
Více
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Dada 30 min. nízká
Mořský čert s hráškovým pyré
Zuzka 30 min. nízká
Treska s holandskou omáčkou
Michal 30 min. nízká
Kalamáry na grilu
Michal 15 min. nízká
Domácí sushi
Mioo — vysoká
Rybí filé v česnekovém těstíčku
Žraločí steak marinovaný
Dada — střední
Smažené rybí kousky ze sumečka
Dada 40 min. střední
Pangasius zapečený s hermelínem
Zuzka 35 min. nízká
Pečený pstruh
Mořský čert se zeleným pestem
Platýs s bylinkovým máslem
Kapr v alobalu
Norika — nízká
Treska ve sněhovém těstíčku
Candát po provensálsku
Jurgason 50 min. nízká
ActiFry pečená pražma
Michal — nízká
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Dada 45 min. nízká
Losos na Teriyaki
Michal 10 min. nízká
Kapr na víně
Norika 1 h. 20 min. nízká
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
Jurgason 45 min. střední
Makrela v jogurtu
Dada 1 h. 30 min. střední
Rybí kuličky s medvědím česnekem
Dada 45 min. střední
Lososový filet s Gomashio
Pangasius na másle a cibuli
Dada 40 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
Polévka z velké strakaté fazole
KOLÁČE
Prošívaná deka
Hrnkový koláč z domácí pekárny
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Tvarohovo-kakaový koláč
TĚSTOVINY
Brynzové halušky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit