Národní kuchyně
Více
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Dada 40 min. nízká
Žraločí steak marinovaný
Dada — střední
Treska s holandskou omáčkou
Michal 30 min. nízká
Kalamáry na grilu
Michal 15 min. nízká
Domácí sushi
Mioo — vysoká
Kapr na víně
Norika 1 h. 20 min. nízká
Pečené rybí filé v trojobalu
Dada 30 min. nízká
Filet z aljašské tresky na páře
Sépie na grilu
Michal 40 min. nízká
Pečená Tilapie nilská
Michal 30 min. střední
Rybí filé pod sýrovou nádivkou
Dada 40 min. střední
Marinovaný losos
Michal — nízká
Zapékané gnocchi s lososem
Michal 45 min. nízká
Tilapie v parmezánu
Dada 30 min. střední
Pangasius v těstíčku
Dada 60 min. nízká
Rybí karbanátky
Aljašská treska s kari omáčkou
Michal 25 min. nízká
Smažená ryba v koprovém těstíčku
Pstruh s tymiánem
Zuzka 30 min. nízká
Pangasius na zázvoru s čínskými nudlemi
Treska na italský způsob
Smažené rybí kousky ze sumečka
Pečený pstruh
Mořský čert se zeleným pestem
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
CUKROVINKY
Kokosový kmen
SUCHÉ PEČIVO
Husarské knoflíky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Kolečka s ořechovým sněhem
Špaldové perníky
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
SLANÉ CHUŤOVKY
Sýrové tyčinky z listového těsta
KOLÁČE
Štědrák
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie