svetvemne.cz

Ryby

 

Losos v bylinkovo-hořčičném obalu

Losos v bylinkovo-hořčičném obalu

Ryba v bylinkovém obalu, s množstvím zdravého tuku je prostě vynikající.Zobrazit více

Rybí filé v zelenině

Rybí filé v zelenině

Zdravá ryba ve zdravé zelenině.Zobrazit více

Sépie na grilu

Sépie na grilu

Jednoduché oblíbené jídlo, známé hlavně turistům a obyvatelům pobřežních oblastí středomoří. Suroviny se ale dají sehnat v lépe zásobených obchodech po celém světě.Zobrazit více

Steak z lososa

Steak z lososa

Losos je oblíbený pro výbornou chuť, šťavnaté jemné masíčko a bohaté výživové hodnoty. Jeho příprava je přitom nenáročná a zvládne jím ohromit i kuchař začátečník.Zobrazit více

Aljašská treska s kari omáčkou

Aljašská treska s kari omáčkou

Jednoduchá a rychlá příprava lehkého oběda i pro začínající kuchaře. Jako přílohu jsem zvolil pečenou dýni hokkaido, ale stejně vhodné by mohly být i vařené brambory, nebo bramborová kaše.Zobrazit více

Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

Jednoduché, lehké a chutné smažené karbanátky z tresky. Místo tresky můžete použít i filet z jiné ryby.Zobrazit více

Marinovaný losos

Marinovaný losos

Chutný recept na marinovaného lososa pro trpělivé.Zobrazit více

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance

Upečenou rybu podáváme s teplou bramborovo-sýrovou omáčkou, rýží a plátkem citronu.Zobrazit více

Kalamáry na grilu

Kalamáry na grilu

Oblíbené středomořské jídlo na chorvatský způsob.Zobrazit více

 

 
 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 7 • Přihlásit