Národní kuchyně▼
Více▼
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Dada 30 min. nízká
Zobrazit recept
Sépie na grilu
Michal 40 min. nízká
Pangasius v těstíčku
Dada 60 min. nízká
Tilapie v parmezánu
Dada 30 min. střední
Pangasius na másle a cibuli
Dada 40 min. nízká
Rybí filé pod sýrovou nádivkou
Dada 40 min. střední
Kalamáry na grilu
Michal 15 min. nízká
Treska s holandskou omáčkou
Michal 30 min. nízká
Žraločí steak marinovaný
Dada — střední
Treska na italský způsob
Zuzka 30 min. nízká
Zapékané gnocchi s lososem
Michal 45 min. nízká
Aljašská treska s kari omáčkou
Michal 25 min. nízká
Mořský čert se zeleným pestem
Domácí sushi
Mioo — vysoká
Losos na Teriyaki
Michal 10 min. nízká
Rybí filé v zelenině
Dada 60 min. střední
Marinovaný losos
Michal — nízká
Steak z lososa
Smažené rybí kousky ze sumečka
Kapr na víně
Norika 1 h. 20 min. nízká
Rybí čipsy
Dada 20 min. nízká
ActiFry Lososové karbanátky s pečenými bramborami
Zuzka 45 min. střední
Pečený pstruh
Pstruh s tymiánem
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Bramborový vánoční salát
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit