svetvemne.cz

Ryby

 

Losos s hlívovou omáčkou a špenátem

Losos s hlívovou omáčkou a špenátem

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
30 min.
Obtížnost
nízká

Rybí čipsy

Rybí čipsy

Drobné, křupavé kousky ryb. Podáváme s bramborovou kaší a osmaženou cibulkou.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
20 min.
Obtížnost
nízká

Platýs na zelenině

Platýs na zelenině

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
30 min.
Obtížnost
nízká

Marinovaný losos

Marinovaný losos

Chutný recept na marinovaného lososa pro trpělivé.

Ukuchtil
Michal
Čas přípravy
Obtížnost
nízká

Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony

Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony

Recept na přípravu pstruhů v parním hrnci

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
25 min.
Obtížnost
nízká

Smažené rybí kousky ze sumečka

Smažené rybí kousky ze sumečka

Rybí nugetky ze sumečka afrického. Maso z této ryby je velmi chutné, pevné a hlavně téměř bez kostí. A pokud vám překáží hodně kostí ve vánočním kaprovi klidně ho vyměňte za tuto rybu.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
40 min.
Obtížnost
střední

Losos v bramborovém těstíčku

Losos v bramborovém těstíčku

Filet z lososa zapečený v jemném těstíčku z brambor.

Ukuchtil
Michal
Čas přípravy
1 h. 10 min.
Obtížnost
střední

Losos na Teriyaki

Losos na Teriyaki

Návod na rychlou a šetrnou přípravu výborného a zdravého pokrmu.

Ukuchtil
Michal
Čas přípravy
10 min.
Obtížnost
nízká

ActiFry grilovaný losos se zeleninou

ActiFry grilovaný losos se zeleninou

ActiFry recept na chutného lososa s bylinkami a grilovanou zeleninou. Tento zdravý a chutný recept byl připravován s použitím minimálního množství oleje.

Ukuchtil
Jurgason
Čas přípravy
50 min.
Obtížnost
nízká

Pstruh na žampionech

Pstruh na žampionech

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
20 min.
Obtížnost
nízká

Surimi - rybí karbanátky

Surimi - rybí karbanátky

Mimořádně chutné karbanátky z krabích tyčinek a pangasia.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
střední

Rybí filé v česnekovém těstíčku

Rybí filé v česnekovém těstíčku

Ryba v křupavém voňavém těstíčku. Podáváme s bramborami ochucenými máslem a petrželkou.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
30 min.
Obtížnost
nízká

Jemné lososové špízy

Jemné lososové špízy

Rychlé rybí špízy ideální na letní grilovačku

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
30 min.
Obtížnost
nízká

ActiFry pečená pražma

ActiFry pečená pražma

Recept na přípravu filetu z pražmy zlaté.

Ukuchtil
Michal
Čas přípravy
Obtížnost
nízká

Platýs s bylinkovým máslem

Platýs s bylinkovým máslem

Pikantní máslo dodá platýsovi chuťový půvab.

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
30 min.
Obtížnost
nízká

Křupavé podkovičky z kapra

Křupavé podkovičky z kapra

Jak si rychle a jednoduše připravit jemné křupavé maso z kapra.

Ukuchtil
Norika
Čas přípravy
50 min.
Obtížnost
střední

Pangasius zapečený s hermelínem

Pangasius zapečený s hermelínem

Recept z pangasius upraveného v parním hrnci a zapečeného se sýrem s bílou plísní na povrchu

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
35 min.
Obtížnost
nízká

Rybí kuličky s medvědím česnekem

Rybí kuličky s medvědím česnekem

Mimořádně chutné rybí karbanátky se zdravým medvědím česnekem. Podáváme s bramborovou kaší.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
45 min.
Obtížnost
střední

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance

Upečenou rybu podáváme s teplou bramborovo-sýrovou omáčkou, rýží a plátkem citronu.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
Obtížnost
nízká

Treska ve sněhovém těstíčku

Treska ve sněhovém těstíčku

Smažená ryba v chutném nadýchanémi těstíčku.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
Obtížnost
střední

Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou

Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou

Pangasia politého omáčkou podáváme s vařenými brambory a opečenou cuketou. Pangasia a brambory nejsnadněji připravíme v parním hrnci.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
střední

Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem

Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem

Actifry recept na jemné a chutné pstruhy na bylinkovém másle. Jako přílohu jsme zvolili jednoduché brambory s petrželkou.

Ukuchtil
Jurgason
Čas přípravy
45 min.
Obtížnost
střední

Pečené brambory s tuňákem

Pečené brambory s tuňákem

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
35 min.
Obtížnost
nízká

Pangasius na bambusových výhoncích

Pangasius na bambusových výhoncích

Příprava oblíbené ryby v parním hrnci

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
45 min.
Obtížnost
nízká

 

 
 

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit