svetvemne.cz

Ryby

 

Rybí filé v zelenině

Rybí filé v zelenině

Zdravá ryba ve zdravé zelenině.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
střední

Smažená ryba v koprovém těstíčku

Smažená ryba v koprovém těstíčku

Jemné jogurtovo-koprové těstíčko dodá skvělou chuť každé rybě, kterou v něm obalíte a usmažíte. Mňam!

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
30 min.
Obtížnost
střední

Pangasius na másle a cibuli

Pangasius na másle a cibuli

Pangasius nebo jiná ryba na másle a cibuli.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
40 min.
Obtížnost
nízká

Kalamáry na grilu

Kalamáry na grilu

Oblíbené středomořské jídlo na chorvatský způsob.

Ukuchtil
Michal
Čas přípravy
15 min.
Obtížnost
nízká

Žraločí steak v pivním těstíčku

Žraločí steak v pivním těstíčku

Žraločí maso má nevýraznou chuť, avšak jeho příprava v tomto nadýchaném a jemně pikantním těstíčku, ho změní v lahůdku. Přitom mimořádně oceníte, že žralok je chrupavčitá ryba a nemá téměř žádné kosti. Podáváme s bramborovými přílohami.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
30 min.
Obtížnost
nízká

Treska s holandskou omáčkou

Treska s holandskou omáčkou

Lehké osvěžující jídlo podávané s čerstvým špenátem na česneku.

Ukuchtil
Michal
Čas přípravy
30 min.
Obtížnost
nízká

ActiFry marinovaný losos

ActiFry marinovaný losos

ActiFry recept na grilovaného lososa v česnekovo limetkové marinádě s grilovanými cherry rajčátky.

Ukuchtil
Jurgason
Čas přípravy
1 h. 15 min.
Obtížnost
nízká

Žraločí steak marinovaný

Žraločí steak marinovaný

Marinovaný žraločí steak na česneku a cibuli, ale i smažený v trojobalu je vhodný na netradiční štědrovečerní večeři.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
Obtížnost
střední

Pangasius v listovém těstě s brusinkami

Pangasius v listovém těstě s brusinkami

Velmi chutná, netradičně upravená ryba.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
50 min.
Obtížnost
střední

Mořský čert se zeleným pestem

Mořský čert se zeleným pestem

Recept na přípravu mořského čerta s pestem a brokolicí v parním hrnci. Na přípravu uvedeného receptu můžeme použít i jiný druh mořské ryby.

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
30 min.
Obtížnost
nízká

Smažený kapr

Smažený kapr

Klasický recept na přípravu smažených podkoviček z kapra.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
20 min.
Obtížnost
nízká

Pečený pstruh

Pečený pstruh

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
30 min.
Obtížnost
nízká

Lososový steak se sýrem

Lososový steak se sýrem

Podáváme s bramborovým salátem nebo s jinou bramborovou, případně zeleninovou přílohou.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
střední

Zapékané gnocchi s lososem

Zapékané gnocchi s lososem

Bramborové "noky" zapečené s kousky lososa a bešamelem.

Ukuchtil
Michal
Čas přípravy
45 min.
Obtížnost
nízká

Pečená Tilapie nilská

Pečená Tilapie nilská

Výborný recept na přípravu filetu z Talipie nilské na osvěžující na kyslé máslové omáčce.

Ukuchtil
Michal
Čas přípravy
30 min.
Obtížnost
střední

Aljašská treska s kari omáčkou

Aljašská treska s kari omáčkou

Jednoduchá a rychlá příprava lehkého oběda i pro začínající kuchaře. Jako přílohu jsem zvolil pečenou dýni hokkaido, ale stejně vhodné by mohly být i vařené brambory, nebo bramborová kaše.

Ukuchtil
Michal
Čas přípravy
25 min.
Obtížnost
nízká

Sépie na grilu

Sépie na grilu

Jednoduché oblíbené jídlo, známé hlavně turistům a obyvatelům pobřežních oblastí středomoří. Suroviny se ale dají sehnat v lépe zásobených obchodech po celém světě.

Ukuchtil
Michal
Čas přípravy
40 min.
Obtížnost
nízká

Pstruh s tymiánem

Pstruh s tymiánem

Recept na rychlou přípravu pečeného pstruha s tymiánem.

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
30 min.
Obtížnost
nízká

Treska na italský způsob

Treska na italský způsob

Treska obsahující málo rtuti je výborným zdrojem omega-3 mastných kyselin a bílkovin.

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
30 min.
Obtížnost
nízká

Platýs na zelenině

Platýs na zelenině

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
30 min.
Obtížnost
nízká

Pangasius v těstíčku

Pangasius v těstíčku

Oblíbená ryba v křupavém těstíčku. Podáváme podle chuti s hranolkami, vařenými brambory a s tatarskou omáčkou.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
nízká

Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony

Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony

Recept na přípravu pstruhů v parním hrnci

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
25 min.
Obtížnost
nízká

Tilapie v parmezánu

Tilapie v parmezánu

Chutné rybí filety obalené v kořeněném strouhaném parmezánu.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
30 min.
Obtížnost
střední

Losos s hlívovou omáčkou a špenátem

Losos s hlívovou omáčkou a špenátem

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
30 min.
Obtížnost
nízká

 

 
 

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit