Národní kuchyně▼
Více▼
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Dada 30 min. nízká
Zobrazit recept
Žraločí steak v pivním těstíčku
Lososový steak se sýrem
Dada 60 min. střední
Pečená Tilapie nilská
Michal 30 min. střední
ActiFry marinovaný losos
Jurgason 1 h. 15 min. nízká
Lososový filet s Gomashio
Michal 10 min. nízká
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Dada 45 min. nízká
Tilapie v parmezánu
Dada 30 min. střední
Kalamáry na grilu
Michal 15 min. nízká
Rybí filé v zelenině
Pangasius na másle a cibuli
Dada 40 min. nízká
Treska s holandskou omáčkou
Michal 30 min. nízká
ActiFry grilovaný losos se zeleninou
Jurgason 50 min. nízká
Makrela v jogurtu
Dada 1 h. 30 min. střední
Domácí sushi
Mioo — vysoká
Filet z aljašské tresky na páře
ActiFry pečená pražma
Michal — nízká
Smažená ryba v koprovém těstíčku
Candát po provensálsku
Smažený kapr
Dada 20 min. nízká
Žraločí steak marinovaný
Dada — střední
Pangasius na zázvoru s čínskými nudlemi
Smažené rybí kousky ze sumečka
Dada 40 min. střední
Rybí filé pod sýrovou nádivkou
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Strašidelné čarodějnické prsty
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
ROLÁDY
Štafetky
Karbanátky z červeného zelí
MUFFINY
Halloween muffiny
KACHNÍ MASO
Pečená kachní křídla
Restované houby Shimeji Bunapi
Žirafí roláda
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit