svetvemne.cz

Ryby

 
Sépie na grilu

Jednoduché oblíbené jídlo, známé hlavně turistům a obyvatelům pobřežních oblastí středomoří. Suroviny se ale dají sehnat v lépe zásobených obchodech po celém světě.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Pangasius v těstíčku

Oblíbená ryba v křupavém těstíčku. Podáváme podle chuti s hranolkami, vařenými brambory a s tatarskou omáčkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Pečené brambory s tuňákem

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

35 min.

Obtížnost

nízká

Pstruh na žampionech

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

Smažená ryba v koprovém těstíčku

Jemné jogurtovo-koprové těstíčko dodá skvělou chuť každé rybě, kterou v něm obalíte a usmažíte. Mňam!

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Žraločí steak v pivním těstíčku

Žraločí maso má nevýraznou chuť, avšak jeho příprava v tomto nadýchaném a jemně pikantním těstíčku, ho změní v lahůdku. Přitom mimořádně oceníte, že žralok je chrupavčitá ryba a nemá téměř žádné kosti. Podáváme s bramborovými přílohami.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Pstruh s tymiánem

Recept na rychlou přípravu pečeného pstruha s tymiánem.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Rybí filé v zelenině

Zdravá ryba ve zdravé zelenině.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony

Recept na přípravu pstruhů v parním hrnci

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

Losos v bramborovém těstíčku

Filet z lososa zapečený v jemném těstíčku z brambor.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

1 h. 10 min.

Obtížnost

střední

Losos na Teriyaki

Návod na rychlou a šetrnou přípravu výborného a zdravého pokrmu.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Treska na italský způsob

Treska obsahující málo rtuti je výborným zdrojem omega-3 mastných kyselin a bílkovin.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Platýs na zelenině

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Rybí filé pod sýrovou nádivkou

Chutná lehká večeře.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Tilapie v parmezánu

Chutné rybí filety obalené v kořeněném strouhaném parmezánu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Losos s hlívovou omáčkou a špenátem

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Candát po provensálsku

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

nízká

Steak z lososa

Losos je oblíbený pro výbornou chuť, šťavnaté jemné masíčko a bohaté výživové hodnoty. Jeho příprava je přitom nenáročná a zvládne jím ohromit i kuchař začátečník.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

15 min.

Obtížnost

nízká

Pečené rybí filé v trojobalu

Změňte způsob úpravy a zkuste si připravit smažené rybí filé jednodušeji a zdravěji. Jeho úprava pečením v troubě je stejně chutná. Podáváme klasicky s bramborovým salátem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

ActiFry Lososové karbanátky s pečenými bramborami

Recept na výborné bramborovo-lososové karbanátky s minimem oleje a pikantním dipem.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit