svetvemne.cz

Ryby

 
Rybí filé v zelenině

Zdravá ryba ve zdravé zelenině.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Pečené rybí filé v trojobalu

Změňte způsob úpravy a zkuste si připravit smažené rybí filé jednodušeji a zdravěji. Jeho úprava pečením v troubě je stejně chutná. Podáváme klasicky s bramborovým salátem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Filet z aljašské tresky na páře

Jednoduchá příprava ryby v parním hrnci.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Rybí filé pod sýrovou nádivkou

Chutná lehká večeře.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Surimi - rybí karbanátky

Mimořádně chutné karbanátky z krabích tyčinek a pangasia.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Aljašská treska s kari omáčkou

Jednoduchá a rychlá příprava lehkého oběda i pro začínající kuchaře. Jako přílohu jsem zvolil pečenou dýni hokkaido, ale stejně vhodné by mohly být i vařené brambory, nebo bramborová kaše.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

Steak z lososa

Losos je oblíbený pro výbornou chuť, šťavnaté jemné masíčko a bohaté výživové hodnoty. Jeho příprava je přitom nenáročná a zvládne jím ohromit i kuchař začátečník.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

15 min.

Obtížnost

nízká

Pstruh na žampionech

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

Rybí kuličky s medvědím česnekem

Mimořádně chutné rybí karbanátky se zdravým medvědím česnekem. Podáváme s bramborovou kaší.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

Rybí čipsy

Drobné, křupavé kousky ryb. Podáváme s bramborovou kaší a osmaženou cibulkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

Losos se špenátem v listovém těstě

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Rybí karbanátky

Jednoduché, lehké a chutné smažené karbanátky z tresky. Místo tresky můžete použít i filet z jiné ryby.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Provensálský lososový steak

Voňavý šťavnatý losos v provensálské marinádě.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Candát po provensálsku

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

nízká

Mořský čert s hráškovým pyré

Recept na chutnou a netradiční přípravu mořských ryb.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Marinovaný losos

Chutný recept na marinovaného lososa pro trpělivé.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Kapr na víně

Ukuchtil

Norika

Čas přípravy

1 h. 20 min.

Obtížnost

nízká

Smažené rybí kousky ze sumečka

Rybí nugetky ze sumečka afrického. Maso z této ryby je velmi chutné, pevné a hlavně téměř bez kostí. A pokud vám překáží hodně kostí ve vánočním kaprovi klidně ho vyměňte za tuto rybu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Losos na Teriyaki

Návod na rychlou a šetrnou přípravu výborného a zdravého pokrmu.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Domácí sushi

Zdravá a chutná delikatesa z dalekého východu připravená v naší kuchyni chutná stejně dobře jako v sushi-baru.

Ukuchtil

Mioo

Čas přípravy

Obtížnost

vysoká

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit