svetvemne.cz

Ryby

 
Pečené rybí filé v trojobalu

Změňte způsob úpravy a zkuste si připravit smažené rybí filé jednodušeji a zdravěji. Jeho úprava pečením v troubě je stejně chutná. Podáváme klasicky s bramborovým salátem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Smažená ryba v koprovém těstíčku

Jemné jogurtovo-koprové těstíčko dodá skvělou chuť každé rybě, kterou v něm obalíte a usmažíte. Mňam!

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Rybí kuličky s medvědím česnekem

Mimořádně chutné rybí karbanátky se zdravým medvědím česnekem. Podáváme s bramborovou kaší.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance

Upečenou rybu podáváme s teplou bramborovo-sýrovou omáčkou, rýží a plátkem citronu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Rybí čipsy

Drobné, křupavé kousky ryb. Podáváme s bramborovou kaší a osmaženou cibulkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

ActiFry grilovaný losos se zeleninou

ActiFry recept na chutného lososa s bylinkami a grilovanou zeleninou. Tento zdravý a chutný recept byl připravován s použitím minimálního množství oleje.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

nízká

Pangasius na másle a cibuli

Pangasius nebo jiná ryba na másle a cibuli.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Losos se špenátem v listovém těstě

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Losos v bramborovém těstíčku

Filet z lososa zapečený v jemném těstíčku z brambor.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

1 h. 10 min.

Obtížnost

střední

Treska ve sněhovém těstíčku

Smažená ryba v chutném nadýchanémi těstíčku.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

střední

Filet z aljašské tresky na páře

Jednoduchá příprava ryby v parním hrnci.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

ActiFry Lososové karbanátky s pečenými bramborami

Recept na výborné bramborovo-lososové karbanátky s minimem oleje a pikantním dipem.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

Zapékané gnocchi s lososem

Bramborové "noky" zapečené s kousky lososa a bešamelem.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Losos na Teriyaki

Návod na rychlou a šetrnou přípravu výborného a zdravého pokrmu.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Pangasius zapečený s hermelínem

Recept z pangasius upraveného v parním hrnci a zapečeného se sýrem s bílou plísní na povrchu

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

35 min.

Obtížnost

nízká

Pečená Tilapie nilská

Výborný recept na přípravu filetu z Talipie nilské na osvěžující na kyslé máslové omáčce.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Losos s hlívovou omáčkou a špenátem

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Pangasius na zázvoru s čínskými nudlemi

Jednoduše připravená ryba se zázvorovo-pomerančovou příchutí.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Rybí filé pod sýrovou nádivkou

Chutná lehká večeře.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony

Recept na přípravu pstruhů v parním hrnci

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

 

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit