Národní kuchyně▼
Více▼
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Dada 30 min. nízká
Zobrazit recept
Sépie na grilu
Michal 40 min. nízká
Pangasius na másle a cibuli
Dada 40 min. nízká
Rybí karbanátky
Michal 45 min. nízká
Treska s holandskou omáčkou
Michal 30 min. nízká
Smažené rybí kousky ze sumečka
Dada 40 min. střední
Žraločí steak marinovaný
Dada — střední
Aljašská treska s kari omáčkou
Michal 25 min. nízká
Treska ve sněhovém těstíčku
Pečený pstruh
Zuzka 30 min. nízká
Kalamáry na grilu
Michal 15 min. nízká
Žraločí steak v pivním těstíčku
Zapékané gnocchi s lososem
Losos s hlívovou omáčkou a špenátem
Mořský čert se zeleným pestem
Rybí filé v zelenině
Dada 60 min. střední
ActiFry marinovaný losos
Jurgason 1 h. 15 min. nízká
Treska na italský způsob
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Dada 45 min. nízká
Makrela v jogurtu
Dada 1 h. 30 min. střední
Lososový filet s Gomashio
Michal 10 min. nízká
Smažená ryba v koprovém těstíčku
Dada 30 min. střední
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
Jurgason 45 min. střední
Kapr v alobalu
Norika — nízká
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Obliž prst
Citronové řezy
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové pagáče
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Ajurvédská polévka Kičadi
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
KOLÁČE
Jemný dýňový koláč se skyrem
BÁBOVKY
Skořicová bábovka s jablky
Pečená jablka v listovém těstě
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Čočkovo-hrachový pikantní dál
Tvarohový krémeš
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit