svetvemne.cz

Ryby

 
Smažené rybí kousky ze sumečka

Rybí nugetky ze sumečka afrického. Maso z této ryby je velmi chutné, pevné a hlavně téměř bez kostí. A pokud vám překáží hodně kostí ve vánočním kaprovi klidně ho vyměňte za tuto rybu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Pangasius v těstíčku

Oblíbená ryba v křupavém těstíčku. Podáváme podle chuti s hranolkami, vařenými brambory a s tatarskou omáčkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Kalamáry na grilu

Oblíbené středomořské jídlo na chorvatský způsob.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

15 min.

Obtížnost

nízká

Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou

Pangasia politého omáčkou podáváme s vařenými brambory a opečenou cuketou. Pangasia a brambory nejsnadněji připravíme v parním hrnci.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Lososový filet s Gomashio

Smažený filet z lososa se slaným sezamovým kořením gomashio.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Pangasius na másle a cibuli

Pangasius nebo jiná ryba na másle a cibuli.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Rybí čipsy

Drobné, křupavé kousky ryb. Podáváme s bramborovou kaší a osmaženou cibulkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

Pangasius v listovém těstě s brusinkami

Velmi chutná, netradičně upravená ryba.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

střední

Losos se špenátem v listovém těstě

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Losos v bramborovém těstíčku

Filet z lososa zapečený v jemném těstíčku z brambor.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

1 h. 10 min.

Obtížnost

střední

Rybí filé v česnekovém těstíčku

Ryba v křupavém voňavém těstíčku. Podáváme s bramborami ochucenými máslem a petrželkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Filet z aljašské tresky na páře

Jednoduchá příprava ryby v parním hrnci.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Rybí filé v zelenině

Zdravá ryba ve zdravé zelenině.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Makrela v jogurtu

Chutná a zdravá ryba v jogurtové marinádě. Podáváme s rýží.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance

Upečenou rybu podáváme s teplou bramborovo-sýrovou omáčkou, rýží a plátkem citronu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Zapékané gnocchi s lososem

Bramborové "noky" zapečené s kousky lososa a bešamelem.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Provensálský lososový steak

Voňavý šťavnatý losos v provensálské marinádě.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Pangasius zapečený s hermelínem

Recept z pangasius upraveného v parním hrnci a zapečeného se sýrem s bílou plísní na povrchu

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

35 min.

Obtížnost

nízká

ActiFry marinovaný losos

ActiFry recept na grilovaného lososa v česnekovo limetkové marinádě s grilovanými cherry rajčátky.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

1 h. 15 min.

Obtížnost

nízká

Losos s hlívovou omáčkou a špenátem

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit