svetvemne.cz

Ryby

 
Smažená ryba v koprovém těstíčku

Jemné jogurtovo-koprové těstíčko dodá skvělou chuť každé rybě, kterou v něm obalíte a usmažíte. Mňam!

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Rybí filé pod sýrovou nádivkou

Chutná lehká večeře.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Losos s hlívovou omáčkou a špenátem

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Rybí filé v česnekovém těstíčku

Ryba v křupavém voňavém těstíčku. Podáváme s bramborami ochucenými máslem a petrželkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Tilapie v parmezánu

Chutné rybí filety obalené v kořeněném strouhaném parmezánu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance

Upečenou rybu podáváme s teplou bramborovo-sýrovou omáčkou, rýží a plátkem citronu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Pangasius v těstíčku

Oblíbená ryba v křupavém těstíčku. Podáváme podle chuti s hranolkami, vařenými brambory a s tatarskou omáčkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Pečená Tilapie nilská

Výborný recept na přípravu filetu z Talipie nilské na osvěžující na kyslé máslové omáčce.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Aljašská treska s kari omáčkou

Jednoduchá a rychlá příprava lehkého oběda i pro začínající kuchaře. Jako přílohu jsem zvolil pečenou dýni hokkaido, ale stejně vhodné by mohly být i vařené brambory, nebo bramborová kaše.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

Pečený pstruh

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Losos na Teriyaki

Návod na rychlou a šetrnou přípravu výborného a zdravého pokrmu.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Pečené rybí filé v trojobalu

Změňte způsob úpravy a zkuste si připravit smažené rybí filé jednodušeji a zdravěji. Jeho úprava pečením v troubě je stejně chutná. Podáváme klasicky s bramborovým salátem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Kapr na víně

Ukuchtil

Norika

Čas přípravy

1 h. 20 min.

Obtížnost

nízká

Pstruh s tymiánem

Recept na rychlou přípravu pečeného pstruha s tymiánem.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Křupavé podkovičky z kapra

Jak si rychle a jednoduše připravit jemné křupavé maso z kapra.

Ukuchtil

Norika

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

střední

Zapékané gnocchi s lososem

Bramborové "noky" zapečené s kousky lososa a bešamelem.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Rybí kuličky s medvědím česnekem

Mimořádně chutné rybí karbanátky se zdravým medvědím česnekem. Podáváme s bramborovou kaší.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

Treska ve sněhovém těstíčku

Smažená ryba v chutném nadýchanémi těstíčku.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

střední

Sépie na grilu

Jednoduché oblíbené jídlo, známé hlavně turistům a obyvatelům pobřežních oblastí středomoří. Suroviny se ale dají sehnat v lépe zásobených obchodech po celém světě.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Treska na italský způsob

Treska obsahující málo rtuti je výborným zdrojem omega-3 mastných kyselin a bílkovin.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit