svetvemne.cz

Ryby

 
Pečené rybí filé v trojobalu

Změňte způsob úpravy a zkuste si připravit smažené rybí filé jednodušeji a zdravěji. Jeho úprava pečením v troubě je stejně chutná. Podáváme klasicky s bramborovým salátem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Pangasius na bambusových výhoncích

Příprava oblíbené ryby v parním hrnci

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Marinovaný losos

Chutný recept na marinovaného lososa pro trpělivé.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Filet z aljašské tresky na páře

Jednoduchá příprava ryby v parním hrnci.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Rybí filé v zelenině

Zdravá ryba ve zdravé zelenině.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou

Pangasia politého omáčkou podáváme s vařenými brambory a opečenou cuketou. Pangasia a brambory nejsnadněji připravíme v parním hrnci.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Kapr v alobalu

Jemné rybí masíčko se smetanou a paprikou.

Ukuchtil

Norika

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Křupavé podkovičky z kapra

Jak si rychle a jednoduše připravit jemné křupavé maso z kapra.

Ukuchtil

Norika

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

střední

ActiFry marinovaný losos

ActiFry recept na grilovaného lososa v česnekovo limetkové marinádě s grilovanými cherry rajčátky.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

1 h. 15 min.

Obtížnost

nízká

Platýs na zelenině

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Mořský čert s hráškovým pyré

Recept na chutnou a netradiční přípravu mořských ryb.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Pstruh s tymiánem

Recept na rychlou přípravu pečeného pstruha s tymiánem.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Losos v bylinkovo-hořčičném obalu

Ryba v bylinkovém obalu, s množstvím zdravého tuku je prostě vynikající.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem

Actifry recept na jemné a chutné pstruhy na bylinkovém másle. Jako přílohu jsme zvolili jednoduché brambory s petrželkou.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

Žraločí steak marinovaný

Marinovaný žraločí steak na česneku a cibuli, ale i smažený v trojobalu je vhodný na netradiční štědrovečerní večeři.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

střední

Žraločí steak v pivním těstíčku

Žraločí maso má nevýraznou chuť, avšak jeho příprava v tomto nadýchaném a jemně pikantním těstíčku, ho změní v lahůdku. Přitom mimořádně oceníte, že žralok je chrupavčitá ryba a nemá téměř žádné kosti. Podáváme s bramborovými přílohami.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Jemné lososové špízy

Rychlé rybí špízy ideální na letní grilovačku

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

ActiFry grilovaný losos se zeleninou

ActiFry recept na chutného lososa s bylinkami a grilovanou zeleninou. Tento zdravý a chutný recept byl připravován s použitím minimálního množství oleje.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

nízká

Candát po provensálsku

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

nízká

Surimi - rybí karbanátky

Mimořádně chutné karbanátky z krabích tyčinek a pangasia.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit