Národní kuchyně
Více
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Dada 30 min. nízká
Pangasius na másle a cibuli
Dada 40 min. nízká
Sépie na grilu
Michal 40 min. nízká
Treska s holandskou omáčkou
Michal 30 min. nízká
Žraločí steak marinovaný
Dada — střední
Zapékané gnocchi s lososem
Michal 45 min. nízká
Aljašská treska s kari omáčkou
Michal 25 min. nízká
Rybí karbanátky
Smažené rybí kousky ze sumečka
Dada 40 min. střední
Rybí filé v zelenině
Dada 60 min. střední
Treska na italský způsob
Zuzka 30 min. nízká
Žraločí steak v pivním těstíčku
Smažená ryba v koprovém těstíčku
Dada 30 min. střední
Treska ve sněhovém těstíčku
Pečený pstruh
Kalamáry na grilu
Michal 15 min. nízká
ActiFry marinovaný losos
Jurgason 1 h. 15 min. nízká
Losos s hlívovou omáčkou a špenátem
Kapr v alobalu
Norika — nízká
Mořský čert se zeleným pestem
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Dada 45 min. nízká
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
Jurgason 45 min. střední
Lososový filet s Gomashio
Michal 10 min. nízká
Makrela v jogurtu
Dada 1 h. 30 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Pečené kuře s rýží
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborové halušky - strapačky
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Tvarohovo-višňové řezy
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Ajurvédská polévka Kičadi
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Tvarohovo-meruňkové řezy
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ŠTRÚDLY
Tvarohovo-jablečný závin
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie