svetvemne.cz

Ryby

 
Smažená ryba v koprovém těstíčku

Jemné jogurtovo-koprové těstíčko dodá skvělou chuť každé rybě, kterou v něm obalíte a usmažíte. Mňam!

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Rybí kuličky s medvědím česnekem

Mimořádně chutné rybí karbanátky se zdravým medvědím česnekem. Podáváme s bramborovou kaší.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

Sépie na grilu

Jednoduché oblíbené jídlo, známé hlavně turistům a obyvatelům pobřežních oblastí středomoří. Suroviny se ale dají sehnat v lépe zásobených obchodech po celém světě.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Rybí filé pod sýrovou nádivkou

Chutná lehká večeře.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Rybí karbanátky

Jednoduché, lehké a chutné smažené karbanátky z tresky. Místo tresky můžete použít i filet z jiné ryby.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Tilapie v parmezánu

Chutné rybí filety obalené v kořeněném strouhaném parmezánu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Treska ve sněhovém těstíčku

Smažená ryba v chutném nadýchanémi těstíčku.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

střední

Smažený kapr

Klasický recept na přípravu smažených podkoviček z kapra.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

Rybí filé v zelenině

Zdravá ryba ve zdravé zelenině.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Losos na Teriyaki

Návod na rychlou a šetrnou přípravu výborného a zdravého pokrmu.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Losos v bramborovém těstíčku

Filet z lososa zapečený v jemném těstíčku z brambor.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

1 h. 10 min.

Obtížnost

střední

ActiFry marinovaný losos

ActiFry recept na grilovaného lososa v česnekovo limetkové marinádě s grilovanými cherry rajčátky.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

1 h. 15 min.

Obtížnost

nízká

Žraločí steak v pivním těstíčku

Žraločí maso má nevýraznou chuť, avšak jeho příprava v tomto nadýchaném a jemně pikantním těstíčku, ho změní v lahůdku. Přitom mimořádně oceníte, že žralok je chrupavčitá ryba a nemá téměř žádné kosti. Podáváme s bramborovými přílohami.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Mořský čert s hráškovým pyré

Recept na chutnou a netradiční přípravu mořských ryb.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Kapr v alobalu

Jemné rybí masíčko se smetanou a paprikou.

Ukuchtil

Norika

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Pangasius v těstíčku

Oblíbená ryba v křupavém těstíčku. Podáváme podle chuti s hranolkami, vařenými brambory a s tatarskou omáčkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Candát po provensálsku

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

nízká

ActiFry pečená pražma

Recept na přípravu filetu z pražmy zlaté.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Rybí čipsy

Drobné, křupavé kousky ryb. Podáváme s bramborovou kaší a osmaženou cibulkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

Aljašská treska s kari omáčkou

Jednoduchá a rychlá příprava lehkého oběda i pro začínající kuchaře. Jako přílohu jsem zvolil pečenou dýni hokkaido, ale stejně vhodné by mohly být i vařené brambory, nebo bramborová kaše.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

 

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit