Smažená ryba v koprovém těstíčku
Jemné jogurtovo-koprové těstíčko dodá skvělou chuť každé rybě, kterou v něm obalíte a usmažíte. Mňam!
recept,fotorecept,pangasius mražený,kopr,Ryby
Ryby
Ingredience
Ingredience
jogurt bílý 3,5% tuku | 100 | gramů | |
kopr | - | ||
mouka hladká | 80 | gramů | |
olej řepkový | - | ||
pangasius mražený | 400 | gramů | |
sůl | ¼ | čajové lžičky | |
vejce slepičí | 1 | kus |
Recept
2.
mouka hladká 80 gramů • jogurt bílý 3,5% tuku 100 gramů • vejce slepičí 1 kus • sůl ¼ čajové lžičky
Do hlubokého talíře nasypeme mouku, přidáme jogurt, vejce a sůl.
3.
Umícháme hladké těstíčko.
4.
Do těstíčka přimícháme najemno nasekaný kopr v přiměřeném množství, nebo v množství podle chuti. Rybu v těstíčku obalíme...
6.
... a z druhé strany.
7.
Podáváme s bramborovou přílohou a s tatarskou omáčkou.
Dobrou chuť!