svetvemne.cz

Smažená ryba v koprovém těstíčku

    

Jemné jogurtovo-koprové těstíčko dodá skvělou chuť každé rybě, kterou v něm obalíte a usmažíte. Mňam!

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

 

 

 
 
jogurt bílý 3,5% tuku100gramů
kopr-
mouka hladká80gramů
olej řepkový-
pangasius mražený400gramů
sůl¼čajové lžičky
vejce slepičí1kus

1. 

pangasius mražený 400 gramů

Filety ryby rozmrazíme, opláchneme, osušíme a lehce osolíme.

2. 

mouka hladká 80 gramů  jogurt bílý 3,5% tuku 100 gramů  vejce slepičí 1 kus  sůl ¼ čajové lžičky

Do hlubokého talíře nasypeme mouku, přidáme jogurt, vejce a sůl.

3. 

Umícháme hladké těstíčko.

4. 

kopr

Do těstíčka přimícháme najemno nasekaný kopr v přiměřeném množství, nebo v množství podle chuti. Rybu v těstíčku obalíme...

5. 

olej řepkový

... a osmažíme v horkém oleji z jedné...

6. 

... a z druhé strany.

7. 

Podáváme s bramborovou přílohou a s tatarskou omáčkou.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit