Smažená ryba v koprovém těstíčku

Jemné jogurtovo-koprové těstíčko dodá skvělou chuť každé rybě, kterou v něm obalíte a usmažíte. Mňam!
recept,fotorecept,pangasius mražený,kopr,Ryby
Ryby
Ingredience
Ingredience
jogurt bílý 3,5% tuku | 100 70 | gramů kcal | |
kopr | 0 ?? | kcal | |
mouka hladká | 80 278 | gramů kcal | |
olej řepkový | 0 ?? | kcal | |
pangasius mražený | 400 320 | gramů kcal | |
sůl | ¼ 0 | čajové lžičky kcal | |
vejce slepičí | 1 88 | kus kcal |
Recept

2.
mouka hladká 80 gramů • jogurt bílý 3,5% tuku 100 gramů • vejce slepičí 1 kus • sůl ¼ čajové lžičky
Do hlubokého talíře nasypeme mouku, přidáme jogurt, vejce a sůl.

3.
Umícháme hladké těstíčko.

4.
Do těstíčka přimícháme najemno nasekaný kopr v přiměřeném množství, nebo v množství podle chuti. Rybu v těstíčku obalíme...


6.
... a z druhé strany.

7.
Podáváme s bramborovou přílohou a s tatarskou omáčkou.

Dobrou chuť!