Národní kuchyně
Více
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
KOLÁČE
Medovo-jablečný koláč s višněmi
RYBY
Smažená ryba v koprovém těstíčku
ZELENINOVÉ SALÁTY
Pórkový salát s jogurtem
SLANÉ KOLÁČE
Balkánský koláč z listového těsta
BEZMASÁ JÍDLA
Pečený květák
SLANÉ CHUŤOVKY
Jogurtové placky se sýrem
Celozrnný tvarohový koláč
MRAZENÉ DEZERTY
Jahodovo-jogurtový nanuk
Salát z červené řepy s meduňkou
MLÉČNÉ KOKTEJLY
Jogurtový nápoj s meruňkami
BÁBOVKY
Cereální bábovka
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
TĚSTOVINY
Halušky
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Cheddarové šunkové růžičky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie