Národní kuchyně
Více
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
KOLÁČE
Medovo-jablečný koláč s višněmi
RYBY
Smažená ryba v koprovém těstíčku
ZELENINOVÉ SALÁTY
Pórkový salát s jogurtem
SLANÉ KOLÁČE
Balkánský koláč z listového těsta
BEZMASÁ JÍDLA
Pečený květák
SLANÉ CHUŤOVKY
Jogurtové placky se sýrem
Celozrnný tvarohový koláč
MRAZENÉ DEZERTY
Jahodovo-jogurtový nanuk
Salát z červené řepy s meduňkou
MLÉČNÉ KOKTEJLY
Jogurtový nápoj s meruňkami
BÁBOVKY
Cereální bábovka
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Citronové řezy
Kávový zákusek
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná fazolová polévka
Karbanátky z červeného zelí
Tvarohový sypaný koláč
Křehký tvarohový šnek
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Česneková polévka s bramborami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit