Pórkový salát s jogurtem
Skvělý salát, který se výborně hodí jako ochlazující raita k pikantním pokrmům. A nemusí to být výhradně jídla indické kuchyně.
recept,fotorecept,pórek,jogurt bílý 3,5% tuku,Zeleninové saláty,Recepty indické kuchyně,Sezónní recepty
Zeleninové saláty
Recepty indické kuchyně
Ingredience
Ingredience
koření máta sušená | ½ | čajové lžičky | |
Basmati rýže - základní recept na přípravu recept | - | ||
Indické chlebové placky Čapátí recept | - | ||
Kofty z červené řepy recept | - | ||
Pikantní jablečné čatní s kokosem recept | - | ||
citronová šťáva | 1 | polévková lžíce | |
cukr krystalový | 1 | čajová lžička | |
jogurt bílý 3,5% tuku | 300 | gramů | |
pepř černý mletý | ¼ | čajové lžičky | |
pórek | 70 | gramů | |
sůl | ½ | čajové lžičky | |
Červená čočka se špenátem recept | - |
Recept
3.
sůl ½ čajové lžičky • cukr krystalový 1 čajová lžička • koření máta sušená ½ čajové lžičky • pepř černý mletý ¼ čajové lžičky • citronová šťáva 1 polévková lžíce
Vmícháme sůl, cukr, sušenou mátu, pepř a citronovou šťávu. Necháme půl až hodinu v chladu odpočívat.
4.
Basmati rýže - základní recept na přípravu recept • Červená čočka se špenátem recept • Kofty z červené řepy recept • Pikantní jablečné čatní s kokosem recept • Indické chlebové placky Čapátí recept
Indické studené omáčky-raity by měly tvořit jednu z nabízených složek indického menu. Inspirujte se!
Dobrou chuť!