Pórkový salát s jogurtem

Skvělý salát, který se výborně hodí jako ochlazující raita k pikantním pokrmům. A nemusí to být výhradně jídla indické kuchyně.
recept,fotorecept,pórek,jogurt bílý 3,5% tuku,Zeleninové saláty,Recepty indické kuchyně
Zeleninové saláty
Recepty indické kuchyně
Ingredience
Ingredience
koření máta sušená | ½ 8 | čajové lžičky kcal | |
Basmati rýže - základní recept na přípravu recept | 0 ?? | kcal | |
Indické chlebové placky Čapátí recept | 0 ?? | kcal | |
Kofty z červené řepy recept | 0 ?? | kcal | |
Pikantní jablečné čatní s kokosem recept | 0 ?? | kcal | |
citronová šťáva | 1 4 | polévková lžíce kcal | |
cukr krystalový | 1 21 | čajová lžička kcal | |
jogurt bílý 3,5% tuku | 300 210 | gramů kcal | |
pepř černý mletý | ¼ 5 | čajové lžičky kcal | |
pórek | 70 33 | gramů kcal | |
sůl | ½ 0 | čajové lžičky kcal | |
Červená čočka se špenátem recept | 0 ?? | kcal |
Recept


3.
sůl ½ čajové lžičky • cukr krystalový 1 čajová lžička • koření máta sušená ½ čajové lžičky • pepř černý mletý ¼ čajové lžičky • citronová šťáva 1 polévková lžíce
Vmícháme sůl, cukr, sušenou mátu, pepř a citronovou šťávu. Necháme půl až hodinu v chladu odpočívat.

4.
Basmati rýže - základní recept na přípravu recept • Červená čočka se špenátem recept • Kofty z červené řepy recept • Pikantní jablečné čatní s kokosem recept • Indické chlebové placky Čapátí recept
Indické studené omáčky-raity by měly tvořit jednu z nabízených složek indického menu. Inspirujte se!

Dobrou chuť!