RECEPTY

Pórkový salát s jogurtem

Pórkový salát s jogurtem

Skvělý salát, který se výborně hodí jako ochlazující raita k pikantním pokrmům. A nemusí to být výhradně jídla indické kuchyně.

recept,fotorecept,pórek,jogurt bílý 3,5% tuku,Zeleninové saláty,Recepty indické kuchyně

Zeleninové saláty

Recepty indické kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

koření máta sušená½čajové lžičky
Basmati rýže - základní recept na přípravu recept-
Indické chlebové placky Čapátí recept-
Kofty z červené řepy recept-
Pikantní jablečné čatní s kokosem recept-
citronová šťáva1polévková lžíce
cukr krystalový1čajová lžička
jogurt bílý 3,5% tuku300gramů
pepř černý mletý¼čajové lžičky
pórek70gramů
sůl½čajové lžičky
Červená čočka se špenátem recept-

 

Recept

1. 

pórek 70 gramů

Pórek umyjeme, podélně překrojíme a nakrájíme na tenká půlkolečka. Rozdělíme.

2. 

jogurt bílý 3,5% tuku 300 gramů

Přidáme jogurt a promícháme.

3. 

sůl ½ čajové lžičky  cukr krystalový 1 čajová lžička  koření máta sušená ½ čajové lžičky  pepř černý mletý ¼ čajové lžičky  citronová šťáva 1 polévková lžíce

Vmícháme sůl, cukr, sušenou mátu, pepř a citronovou šťávu. Necháme půl až hodinu v chladu odpočívat.

4. 

Basmati rýže - základní recept na přípravu recept  Červená čočka se špenátem recept  Kofty z červené řepy recept  Pikantní jablečné čatní s kokosem recept  Indické chlebové placky Čapátí recept

Indické studené omáčky-raity by měly tvořit jednu z nabízených složek indického menu. Inspirujte se!

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit