Národní kuchyně
Více
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
BEZMASÁ JÍDLA
Pečené zeleninové kuličky
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí polévka
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s kurkumou
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
Smažený kořen lotosu
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
KACHNÍ MASO
Kachní játra na hořčici
Hlíva v kurkumové omáčce
KRŮTÍ MASO
Krůtí paprikáš
Vepřovo-hovězí sekaná s vejcem
ZÁKUSKY
Obliž prst
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Ananasové řezy
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Sýrové tyčinky z listového těsta
Fučka
Silvestrovské škvarkové pagáčky
SLANÉ PEČIVO
Česnekové trojúhelníky
Pařížské rohlíčky
Rybí karbanátky
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie