Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
Dada 40 min. střední
Dušené kysané zelí
Dada 40 min. nízká
Pečená červená řepa s česnekem
Dada 1 h. 30 min. nízká
Mrkvovo-bramborové pyré
Dada — nízká
Celerové pyré
Michal 40 min. nízká
Dýňové pyré z dýně Hokaido
Dada 30 min. nízká
Zapečený sladký brambor s dýní hokaido
Michal 35 min. nízká
Pikantní lilková pasta
Dada 20 min. střední
Červená řepa s Feta sýrem
Dýně zapečená s brynzou
Zuzka 40 min. nízká
Kapusta na smetaně
Dušené bílé zelí
Dada 50 min. nízká
Pečená dýně hokaido
Zuzka 30 min. nízká
Medová dýně se skořicí
Dada 1 h. 40 min. nízká
Cuketové placky
Pečené zelí
Dada 50 min. střední
Kvašené zelí na červené cibuli
Dada 20 min. nízká
Červené zelí s pomerančem
Dušené medové zelí
Dada 45 min. nízká
Dušené červené zelí
Norika 2 h. nízká
Čočkovo-hrachový pikantní dál
Dada 1 h. 45 min. střední
Dušená zelenina s kokosem a brusinkami
Dada 25 min. nízká
Pečená dýně
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Prošívaná deka
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Tvarohovo-meruňkové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Tvarohovo-kakaový koláč
Jablečné řezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit