Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dýňové pyré z dýně Hokaido
Dada 30 min. nízká
Červené zelí s pomerančem
Dada 50 min. nízká
Dušené červené zelí
Norika 2 h. nízká
Pečená červená řepa s česnekem
Dada 1 h. 30 min. nízká
Mrkvovo-bramborové pyré
Dada — nízká
Medová dýně se skořicí
Dada 1 h. 40 min. nízká
Dušené medové zelí
Dada 45 min. nízká
Celerové pyré
Michal 40 min. nízká
Pikantní lilková pasta
Dada 20 min. střední
Pečená dýně hokaido
Zuzka 30 min. nízká
Zapečený sladký brambor s dýní hokaido
Michal 35 min. nízká
Dušené kysané zelí
Dada 40 min. nízká
Cuketové placky
Kapusta na smetaně
Dušená zelenina s kokosem a brusinkami
Dada 25 min. nízká
Pečená dýně
Čočkovo-hrachový pikantní dál
Dada 1 h. 45 min. střední
Červená řepa s Feta sýrem
Dýně zapečená s brynzou
Zuzka 40 min. nízká
Kvašené zelí na červené cibuli
Dada 20 min. nízká
Dušené červené zelí s jablky
Dada 40 min. střední
Dušené bílé zelí
Pečené zelí
Dada 50 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
CUKROVINKY
Kokosový kmen
SUCHÉ PEČIVO
Husarské knoflíky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Kolečka s ořechovým sněhem
Špaldové perníky
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
SLANÉ CHUŤOVKY
Sýrové tyčinky z listového těsta
KOLÁČE
Štědrák
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie