svetvemne.cz
Všechny recepty > Přílohy > Zeleninové přílohy

Zeleninové přílohy

 

Dýňové pyré z dýně Hokaido

Dýňové pyré z dýně Hokaido

Zdravá, příloha k jídlům z vepřového a hovězího masa. Porce 250 g má pouze 125 kcal.Zobrazit více

Pečená červená řepa s česnekem

Pečená červená řepa s česnekem

Chutná příloha k masu. Vhodná i jako předkrm se sýrovou oblohou.Zobrazit více

Celerové pyré

Celerové pyré

Jemná bramborovo-celerová kaše, vhodná jako příloha k rybě, nebo šťavnatému soté.Zobrazit více

Cuketové placky

Cuketové placky

Jednoduchý recept na přípravu jemných cuketových placek.Zobrazit více

Mrkvovo-bramborové pyré

Mrkvovo-bramborové pyré

Pyré podáváme k různě upraveným masům. Velmi vhodné je jako barevně zajímavá příloha pro děti.Zobrazit více

Červené zelí s pomerančem

Červené zelí s pomerančem

Dušené červené zelí s čerstvou pomerančovou šťávou má jemnou citrusovou chuť.Zobrazit více

Dušené kysané zelí

Dušené kysané zelí

Chutná příloha k pečené drůbeži podávané s knedlíkem.Zobrazit více

Pečená dýně

Pečená dýně

Zdravá dobrota. Pečenou dýni můžete konzumovat přímo po jejím upečení a oloupání. Obyčejně je dost sladká, ale můžete si ji jemně přisladit. Kromě přímé konzumace připravujeme z dužiny dýně chutné sladké koláče.Zobrazit více

Dušené medové zelí

Dušené medové zelí

Bílé zelí se sladkou medovou chutí je vynikající příloha k pečené kachně.Zobrazit více

 

 
 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 7 • Přihlásit