Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pikantní lilková pasta
Dada 20 min. střední
Dušené červené zelí s jablky
Dada 40 min. střední
Mrkvovo-bramborové pyré
Dada — nízká
Červené zelí s pomerančem
Dada 50 min. nízká
Dušené bílé zelí
Medová dýně se skořicí
Dada 1 h. 40 min. nízká
Dušené medové zelí
Dada 45 min. nízká
Pečená dýně hokaido
Zuzka 30 min. nízká
Dušené červené zelí
Norika 2 h. nízká
Dušené kysané zelí
Dada 40 min. nízká
Pečená červená řepa s česnekem
Dada 1 h. 30 min. nízká
Zapečený sladký brambor s dýní hokaido
Michal 35 min. nízká
Cuketové placky
Michal 40 min. nízká
Kapusta na smetaně
Celerové pyré
Dušená zelenina s kokosem a brusinkami
Dada 25 min. nízká
Pečené zelí
Dada 50 min. střední
Dýně zapečená s brynzou
Zuzka 40 min. nízká
Červená řepa s Feta sýrem
Čočkovo-hrachový pikantní dál
Dada 1 h. 45 min. střední
Kvašené zelí na červené cibuli
Dada 20 min. nízká
Pečená dýně
Dýňové pyré z dýně Hokaido
Dada 30 min. nízká
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hruškový koláč s pudinkem
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
Švestkový koláč s drobenkou
Rychlý tvarohový koláč z listového těsta
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Podzimní zeleninová polévka
MUFFINY
Hruškové muffiny
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
Hrášková polévka se strouháním
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit