Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
Dada 40 min. střední
Celerové pyré
Michal 40 min. nízká
Červené zelí s pomerančem
Dada 50 min. nízká
Pečená červená řepa s česnekem
Dada 1 h. 30 min. nízká
Mrkvovo-bramborové pyré
Dada — nízká
Červená řepa s Feta sýrem
Zapečený sladký brambor s dýní hokaido
Michal 35 min. nízká
Dušené bílé zelí
Dýňové pyré z dýně Hokaido
Dada 30 min. nízká
Dušené medové zelí
Dada 45 min. nízká
Dušené kysané zelí
Dada 40 min. nízká
Kapusta na smetaně
Pikantní lilková pasta
Dada 20 min. střední
Medová dýně se skořicí
Dada 1 h. 40 min. nízká
Cuketové placky
Pečená dýně hokaido
Zuzka 30 min. nízká
Dušená zelenina s kokosem a brusinkami
Dada 25 min. nízká
Dušené červené zelí
Norika 2 h. nízká
Pečená dýně
Pečené zelí
Dada 50 min. střední
Dýně zapečená s brynzou
Zuzka 40 min. nízká
Čočkovo-hrachový pikantní dál
Dada 1 h. 45 min. střední
Kvašené zelí na červené cibuli
Dada 20 min. nízká
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
Ananasové řezy
Tvarohovo-višňové řezy
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Ajurvédská polévka Kičadi
KOLÁČE
Strouhaný tvarohový koláč s jablky
Vanilkové soufflé
Tvarohovo-meruňkové řezy
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
RYBY
Pečený pstruh
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie