Kvašené zelí na červené cibuli

Rychle připravené dušené zelí jako příloha vhodná ke všem pečeným masům.
recept,fotorecept,zelí kvašené,cibule červená,Zeleninové přílohy,Bezlaktózové,Bezlepkové,Sezónní recepty
Zeleninové přílohy
Ingredience
Ingredience
cibule červená | 150 60 | gramů kcal | |
cukr krystalový | 2 121 | polévkové lžíce kcal | |
sádlo | 1 135 | polévková lžíce kcal | |
voda | 150 0 | mililitrů kcal | |
zelí kvašené | 600 120 | gramů kcal |
Recept

2.
cibule červená 150 gramů • sádlo 1 polévková lžíce
Cibuli oloupeme, nakrájíme a osmahneme na sádle.

3.
cukr krystalový 2 polévkové lžíce • voda 150 mililitrů
Přidáme zelí, přisladíme, podlijeme vodou a promícháme. Pod pokličkou, za občasného promíchání, dusíme doměkka (asi 10-15 minut).

Dobrou chuť!