RECEPTY

Kvašené zelí na červené cibuli

Kvašené zelí na červené cibuli

Rychle připravené dušené zelí jako příloha vhodná ke všem pečeným masům.

recept,fotorecept,zelí kvašené,cibule červená,Zeleninové přílohy,Bezlepkové,Bezlaktózové,Sezónní recepty

Zeleninové přílohy

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cibule červená150gramů
cukr krystalový2polévkové lžíce
sádlo1polévková lžíce
voda150mililitrů
zelí kvašené600gramů

 

Recept

1. 

zelí kvašené 600 gramů

Zelí scedíme a zlehka propláchneme pod tekoucí vodou. Vymačkáme.

2. 

cibule červená 150 gramů  sádlo 1 polévková lžíce

Cibuli oloupeme, nakrájíme a osmahneme na sádle.

3. 

cukr krystalový 2 polévkové lžíce  voda 150 mililitrů

Přidáme zelí, přisladíme, podlijeme vodou a promícháme. Pod pokličkou, za občasného promíchání, dusíme doměkka (asi 10-15 minut).

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit