svetvemne.cz

Bezlaktózové

 
Pesto z medvědího česneku

200 gramů skvělé, husté, pikantní omáčky. Pesto z medvědího česneku je plné vitaminů a v chladničce vám, po zalití trochou olivového oleje, vydrží několik měsíců. Vhodné je k ochucení těstovin, do salátů, nebo si ho přidejte do různých jídel podle chuti.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

15 min.

Obtížnost

nízká

Krůtí kostky na paprice

Jemné dušené krůtí maso na paprice a cibuli, která tvoří lehkou omáčku. Nejlépe chutná s dušenou rýží.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

Pečené vepřové maso na cibuli s mrkví

Jemná, pečená vepřová kýta špikovaná uzenou slaninou. Doporučujeme podávat s dušenými bramborami a s kyselou okurkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

střední

Houbová polévka s černými fazolemi

Hustá chutná polévka k obědu i večeři.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Tofu v trojobalu Nový recept

Tofu v trojobalu

I takto evropsky lze přistoupit k této typicky asijské potravině. Podáváme například s bramborovým pyré a tatarskou omáčkou.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

střední

Hovězí kýta na červeném víně

Rustikální recept na hovězí maso na červeném víně s kořenovou zeleninou, houbami a tymiánem.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

střední

Ořechové perníčky s rumovou polevou

Sladké perníčky s jemnou chutí rumu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Opékané žampiony s bramborami

Nejen chutná příloha, ale i samostatný vege pokrm.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

35 min.

Obtížnost

nízká

Tradiční ořechové perníčky

Tradiční perníčky se v minulosti pekly bez tuku.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

ActiFry česnekové kuřecí maso

Voňavé česnekové kuřecí kousky masa a chutná grilovaná zelenina a hranolkami. Kompletní oběd připravený v ActiFry grilu s použitím tří lžic oleje.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Květák v mandžuské omáčce

Recept na vynikající indicko-čínské jídlo z květáku, v jemně pikantní omáčce (Gobi manchurian). Chutná velmi i dětem. Pokud vaříte jen pro dospěláky, neváhejte zařadit mezi koření více pikantní pasty nebo pálivé papričky.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

vysoká

Kuřecí játra s cibulí a rajčaty

Před podáváním osolíme a servírujeme s rýží.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Balkánský plamen

Něco pro milovníky pikantních jídel.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Pečená marinovaná žebírka

Labužnická marináda a kvalitní maso je základem pro tuto lahůdku pivařů a grilmistrů.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

Zelno-rajčatová polévka

Chutná hustá polévka, plná zdravé zeleniny, kterou mají v oblibě nejen děti, ale i dospělí.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

střední

Rybí polévka s medvědím česnekem

Hustá rybí polévka, plná zeleniny, obohacená o oblíbený medvědí česnek.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

Losos v bramborovém těstíčku

Filet z lososa zapečený v jemném těstíčku z brambor.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

1 h. 10 min.

Obtížnost

střední

Grenadýrský pochod

Vynikající jednoduchý grenadýrský pochod, či grenadýr, grenadír marš, nebo jen těstoviny s bramborami. K jeho přípravě můžeme použít vařené brambory či těstoviny, které nám zbyly při přípravě jiného pokrmu, nebo si uvaříme čerstvé.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Cuketové placky

Jednoduchý recept na přípravu jemných cuketových placek.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Telecí játra na cibulce

Mnohé názory na konzumaci jater se opírají o fakt, že v játrech se čistí toxiny. Je však také nesporné, že játra obsahují množství prospěšných živin. Při koupi vnitřností je proto dobré znát jejich původ. A nakonec: Komu chutnají připraví si je, komu ne...

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

střední

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit