Národní kuchyně▼
Více▼
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Dada 45 min. střední
Zobrazit recept
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
Zuzka 40 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Bramboráky s pórkem
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí polévka
Dada 1 h. 15 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
Dada 1 h. 30 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané krekry s medvědím česnekem
Zuzka 30 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. střední
Karbanátky z červeného zelí
Dada 60 min. střední
Smažený kořen lotosu
Michal 40 min. nízká
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečené přílohové zelí
Dada 50 min. střední
Fazolové bramboráky s bazalkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s červenou čočkou
DORTY
Sladký banánový dort
SUCHÉ PEČIVO
Oříškové kuličky v pistáciích
Dada 30 min. nízká
Brusinkovo-mandlové kuličky
Polévka z červeného zelí
Kokosové roládky
Dada 40 min. nízká
Letní rajčatová polévka
Dada 10 min. nízká
Karamelové vegan kuličky
Ořechově makové kuličky
Dada 35 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Miso polévka s fazolovými lusky
Michal 25 min. střední
Tofu v čočkové omáčce
Michal 45 min. střední
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Banánový koláč s angreštem a borůvkami
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Kokosové bambulky
Ořechová kolečka s čokoládovým krémem
Dušené medové zelí
LIKÉRY
Čokoládový likér
Makový strouhaný koláč
MASOVÉ SALÁTY
Těstovinový salát se sýrem
SLADKÁ JÍDLA
Zapékané tvarohové palačinky
Uzené s hrachový pyré v parním hrnci
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Pečené cibulové brambory
ZÁKUSKY
Kokosový zákusek s pomerančovou polevou
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit