Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Tofu v trojobalu
Michal 20 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Maso s mrkvovo-petrželovou omáčkou
Michal 2 h. střední
Steaky z vepřové panenky
Michal 10 min. nízká
Bramborové placky s kysaným zelím a žampiony
Dada 60 min. střední
Perkelt z hlívy ústřičné
Norika 60 min. nízká
Plněné kapustové listy v rajčatové šťávě
Dada 2 h. 30 min. nízká
KRŮTÍ MASO
Marinovaná pečená krůtí stehna
Dada — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Příprava jednoduchých studených mís
Dada — střední
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kýta na kořenové zelenině
Michal 2 h. 20 min. nízká
ZVĚŘINA
Guláš z divočáka s brusinkami
Michal 3 h. střední
TELECÍ MASO
Telecí guláš s bramborami
Dada 1 h. 40 min. střední
Sladké brambory s cuketou a indickým kořením
Dada 30 min. střední
Vepřové medailonky s cuketou
Zuzka 60 min. nízká
SLADKÁ JÍDLA
Sladká polenta
Pečená krůtí stehna na červené cibuli
Dada 2 h. střední
Bramboráky s kápií
Dada 60 min. vysoká
Chřest v pivním těstíčku se šunkou
Dada 40 min. střední
Plněné zelné listy
Dada 2 h. vysoká
Bramborová placka s cibulí a medvědím česnekem
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Dada 45 min. střední
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
Zuzka 40 min. střední
Bramboráky s pórkem
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí polévka
Dada 1 h. 15 min. střední
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
Dada 1 h. 30 min. střední
Pečená vepřová kýta
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Tvarohovo-višňové řezy
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Ajurvédská polévka Kičadi
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Tvarohovo-meruňkové řezy
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
RYBÍ SALÁTY
Rybí salát z kyselých ryb
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Cheddarové šunkové růžičky
RYBY
Pečený pstruh
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie