Žampiony plněné kachními játry
Skutečná lahůdka pro labužníky.
recept,fotorecept,žampiony,kachní játra,Kachní maso,Bezlaktózové,Bezlepkové
Kachní maso
Ingredience
Ingredience
cibule | 100 | gramů | |
kachní játra | 300 | gramů | |
olej řepkový | 1 | polévková lžíce | |
rozmarýn sušený | - | ||
žampiony | 8 |
Recept
1.
žampiony 8 ks
Větší žampiony omyjeme, odstraníme nožičky. Osušené je poklademe na plech vyložený papírem na pečení.
2.
kachní játra 300 gramů • cibule 100 gramů • olej řepkový 1 polévková lžíce
Játra očistíme, nakrájíme na menší kousky a osmahneme na cibulce.
3.
Připravená játra naplníme do žampionů a na vrch každého uložíme větvičku rozmarýnu.
4.
Pečeme 20 min. při teplotě 180 °C.
Dobrou chuť!