svetvemne.cz

Živánská v parním hrnci

    

Recept na přípravu ražniči v parním hrnci.

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 

1. 

vepřové karé 400 gramů  cibule  žampiony 250 gramů  klobása 200 gramů  paprika červená

Maso omyjeme a nakrájíme na menší kostky. Cibuli očistíme, překrojíme na čtvrtiny a rozebereme na plátky. Omyjeme malé žampiony (větší překrojíme na poloviny), klobásu nakrájíme na kolečka, očištěnou papriku na poloviny pásků. Uvedené ingredience napichujeme střídavě na špejli.

2. 

koření grilovací

Připravené špízy posypeme kořením. Vložíme je do spodní (první) parní nádoby. Spaříme 30-35 minut.

3. 

brambory 500 gramů  mrkev 250

Do vrchní (druhé) parní nádoby nakrájíme oloupané brambory a očištěnou na kolečka nakrájenou čerstvou mrkev.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit