RECEPTY

Vepřové řízky se švestkovými povidly

Vepřové řízky se švestkovými povidly

Recept na přípravu vepřových řízků v parním hrnci se salátovou přílohou

recept,fotorecept,vepřové karé,povidla švestková,Vepřové maso,Recepty pro parní hrnec,Bezlepkové,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

koření nové½čajové lžičky
ocet jablečný-
olej dýňový1polévková lžíce
paprička chili čerstvá1kus
pepř černý mletý-
povidla švestková2polévkové lžíce
salát ledový1kus
sójová omáčka1polévková lžíce
sůl-
vepřové karé600gramů
česnek1stroužek

 

Recept

1. 

vepřové karé 600 gramů  povidla švestková 2 polévkové lžíce  sójová omáčka 1 polévková lžíce  sůl  koření nové ½ čajové lžičky

Řízky jemně osolíme a z obou stran potřeme švestkovými povidly smíchaným se sójovou omáčkou a novým kořením.

2. 

Řízky vložíme do spodní nádoby parního hrnce, paříme 30 minut. Během paření řízků si připravíme přílohu.

3. 

salát ledový 1 kus  paprička chili čerstvá 1 kus  česnek 1 stroužek  olej dýňový 1 polévková lžíce  pepř černý mletý  ocet jablečný

Salát nakrájíme na menší kousky, přidáme na kolečka nakrájenou chilli papričku a nadrobno nasekaný česnek. Takto připravený salát opepříme, pokapeme dýňovým olejem a ochutíme jablečným octem.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie