Národní kuchyně
Více
MASOVÉ POLÉVKY
Boršč
HOVĚZÍ MASO
Svíčková omáčka
VEPŘOVÉ MASO
Maso s mrkvovo-petrželovou omáčkou
Jednoduchá kuřecí polévka
Vepřové maso na houbách
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Pikantní kapustnica
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Kachní polévka
RYBY
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Vepřové řízky se švestkovými povidly
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Šunková mini pizza
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušená zelenina s kokosem a brusinkami
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit