Národní kuchyně▼
Více▼
MASOVÉ POLÉVKY
Boršč
HOVĚZÍ MASO
Svíčková omáčka
VEPŘOVÉ MASO
Maso s mrkvovo-petrželovou omáčkou
Jednoduchá kuřecí polévka
Vepřové maso na houbách
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Pikantní kapustnica
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Kachní polévka
RYBY
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Vepřové řízky se švestkovými povidly
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
ZÁKUSKY
Obliž prst
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
MASO
Domácí tlačenka
SLADKÁ JÍDLA
Rýžový nákyp s tvarohem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Máslové brambory
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
TĚSTOVINY
Sýrovo-šunkové makarony
Červená čočka se špenátem
Tofu v čočkové omáčce
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Pečený marinovaný králík s bramborami
KACHNÍ MASO
Plněná kachna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit