Národní kuchyně▼
Více▼
Vajíčkové snídaně 22
Sladké snídaně 15
Racio snídaně 6
Snídaňové kaše 31
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
ZÁKUSKY
Banánové krémové řezy s tvarohem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
Grenadýrský pochod
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
Strašidelné čarodějnické prsty
ROLÁDY
Štafetky
Smetanová polévka z fazolových lusků
Karbanátky z červeného zelí
Lité jablečné buchty
Restované houby Shimeji Bunapi
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Katův šleh - Kaťák
MASOVÉ POLÉVKY
Dršťková polévka
Telecí vývar se zeleninou
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit