Národní kuchyně▼
Více▼
Vajíčkové snídaně 22
Sladké snídaně 15
Racio snídaně 6
Snídaňové kaše 31
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
HOVĚZÍ MASO
Steaková omáčka z dijonské hořčice
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
ZELENINOVÉ SALÁTY
Zelný salát Coleslaw
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí stehna na cibuli s cuketou
VEPŘOVÉ MASO
Úhrabky
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZÁKUSKY
Jahodové Míša řezy
KOLÁČE
Bublanina s černým rybízem
Tradiční francouzský jablečný koláč
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Cuketové placky
Květák v mandžuské omáčce
Rychlé slané tyčinky
Kuřecí maso na čínský způsob
Pikantní lilková pasta
Grilovaná kápie s česnekem
TĚSTOVINY
Strapačky s kysaným zelím
ActiFry kuřecí prsa ve slaninovém županu
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s kurkumou
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit