Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborové placky s květákem a brokolicí
Dada 1 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
Květákovo-brokolicové karbanátky se sýrem
Jurgason 45 min. střední
Zeleninové sabdží s cuketou
Dada 45 min. střední
Bramborovo-květáková masala
Dada 35 min. střední
Pečené zelí
Dada 1 h. 30 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Cizrnový salát s rajčaty
Dada 20 min. nízká
Bramboráky s medvědím česnekem
Zuzka 50 min. střední
Quinoa salát s čerstvou zeleninou
Dada 40 min. střední
Dušené zelí s tempehem
Michal 60 min. střední
RYBY
Rybí kuličky s medvědím česnekem
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Karbanátky z červeného zelí
Dada 60 min. střední
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečené přílohové zelí
Dada 50 min. střední
DORTY
Sladký banánový dort
Kernotto s brynzou a medvědím česnekem
Dada 30 min. střední
SUCHÉ PEČIVO
Kokosové roládky
Dada 40 min. nízká
Karamelové vegan kuličky
Ořechově makové kuličky
Dada 35 min. nízká
Tofu v čočkové omáčce
Michal 45 min. střední
Zelný salát s majonézou
Michal 20 min. nízká
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Banánový koláč s angreštem a borůvkami
Koláč z máku a ovoce
Michal 50 min. nízká
KOLÁČE
Fazolové buchty
Michal 1 h. 30 min. střední
Restované houby Shimeji Bunapi
Michal 15 min. nízká
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
VEPŘOVÉ MASO
Plněné zelné listy
ROLÁDY
Štafetky
KACHNÍ MASO
Pečená kachní křídla
Pečená husí stehna
MASOVÉ POLÉVKY
Frankfurtská polévka
ZÁKUSKY
Tvarohový koláč s mangem
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
Smažený kořen lotosu
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit