Restované houby Shimeji Bunapi
Recept na přípravu chutných hub shimeji z východní Asie. Jsou restované na mrkvi a cibulce a dochuceny rybí omáčkou.
recept,fotorecept,houby shimeji Bunapi bílé,Bezmasá jídla,Recepty japonské kuchyně,Veganské recepty,Vegetariánské recepty,Bezlepkové,Bezlaktózové
Bezmasá jídla
Recepty japonské kuchyně
Kategorie
Bezmasá jídla Recepty japonské kuchyně Veganské recepty Vegetariánské recepty Bezlepkové Bezlaktózové Asijská kuchyně
Ingredience
Ingredience
cibule | 40 | gramů | |
houby shimeji Bunapi bílé | 150 | gramů | |
mrkev | 40 | gramů | |
olej na smažení | 2 | polévkové lžíce | |
pepř černý mletý | ¼ | čajové lžičky | |
rybí omáčka | 2 | polévkové lžíce | |
zelí čínská | 60 | gramů | |
česnek | 2 | stroužky |
Recept
4.
houby shimeji Bunapi bílé 150 gramů • pepř černý mletý ¼ čajové lžičky
Když cibule zesklovatí, přidáme houby a opepříme.
5.
Spolu restujeme dozlatova.
6.
rybí omáčka 2 polévkové lžíce • zelí čínská 60 gramů
Přidáme trochu nasekaného zelí a dochutíme rybí omáčkou.
7.
Promícháme a odstavíme z ohřevu.
8.
Podáváme samostatně nebo smíchané s nudlemi, rýží, quinoou, kuskusem apod. Posypeme čerstvým koriandrem.
Dobrou chuť!