RECEPTY

Chřest s balzamikovo-máslovou omáčkou

Chřest s balzamikovo-máslovou omáčkou

Rychlá dietní večeře, nejen pro vegetariány.

recept,fotorecept,chřest bílý,ocet balzamikový,máslo,Bezmasá jídla,,Bezlepkové

Bezmasá jídla

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

chřest bílý10
máslo30gramů
ocet balzamikový2polévkové lžíce
olej olivový1polévková lžíce
pepř černý mletý-
sójová omáčka1polévková lžíce
sůl-

 

Recept

1. 

chřest bílý 10 ks  olej olivový 1 polévková lžíce  sůl  pepř černý mletý

Chřest očistíme, konce (asi 1,5 cm odřízneme), položíme ho na vymazaný plech. Jemně posolíme a opepříme. Pečeme 15 minut na 150 °C.

2. 

máslo 30 gramů

Omáčku připravíme z rozpuštěného másla.

3. 

ocet balzamikový 2 polévkové lžíce  sójová omáčka 1 polévková lžíce

Přidáme balzamikový ocet a sójovou omáčku. Vše spolu promícháme, chvíli povaříme. Hotový chřest polijeme omáčkou. Podáváme se salátem.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie