Národní kuchyně▼
Více▼
Bramborové přílohy 31
Zeleninové přílohy 23
Bramborové saláty 6
Knedlíky 9
Rýže 9
KNEDLÍKY
Slezské bramborové knedlíky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborové halušky - strapačky
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
Karbanátky z červeného zelí
MASOVÉ POLÉVKY
Dršťková polévka
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Sladkokyselá mléčná fazolová polévka
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Frankfurtská polévka
Pečená kachna na pomerančích
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
Smažený kořen lotosu
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit