Národní kuchyně
Více
Bramborové přílohy 31
Zeleninové přílohy 23
Bramborové saláty 6
Knedlíky 9
Rýže 9
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
Smažená bedla v těstíčku
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
KOLÁČE
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
Grenadýrský pochod
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Banánové krémové řezy s tvarohem
Krémový ořechový zákusek
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Karbanátky z červeného zelí
Kokosové oplatkové řezy
Smažená cuketa v jogurtovém těstíčku
Segedínský guláš s hovězím masem
Květákové karbanátky
SLADKÁ JÍDLA
Bramborové šišky s tvarohem
Žampionový quiche
18.09.2024
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit