svetvemne.cz

Pomazánka z bílé ředkve

    

Chuťově podobná a barevně zajímavější je i verze z červené ředkvičky, jen je s ní více práce při strouhání.

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

 

Kategorie:    

 

 
 
máslo150gramů
tvaroh jemný nízkotučný150gramů
ředkev bílá200gramů

1. 

ředkev bílá 200 gramů

Ředkev nastrouháme nadrobno, osolíme, dobře promícháme a necháme 20 minut postát, aby se uvolnila voda. Přecedíme a vymačkáme vodu.

2. 

máslo 150 gramů  tvaroh jemný nízkotučný 150 gramů

Máslo si necháme změknout na pokojovou teplotu. Do másla důkladně vmícháme jemný nízkotučný tvaroh a nastrouhanou ředkvičku. Osolíme a opepříme podle chuti.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit